Рецепт Яловичина тушкована з грибами

Рецепт Яловичина тушкована з грибами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 6 г. 20 хв.
Рецепт приготування ароматної тушкованої яловичини з цибулею-шалот, часником, грибами, червоним вином і чебрецем.

опис приготування:

До соковитою яловичині з грибами добре подавати на гарнір макарони.

  • яловичини— 900 грам
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • Порт-salotų— 2 штуки
  • часнику— 3 зубчики
  • грибів— 240 грам
  • банки консоме з яловичини— 1/2 штуки
  • сіль і перець— — За смаком
  • гілочки свіжого чебрецю— 2 штуки
Яловичина тушкована з грибами - фото крок 1 1. Яловичину нарізати кубиками. Посипати м'ясо зверху борошном, перемішати. Розтопити вершкове масло і оливкову олію у великій сковороді. Смажити м'ясо на сильному вогні до коричневого кольору. Готове м'ясо викласти в тарілку.

Яловичина тушкована з грибами - фото крок 2 2. Дрібно нарізати цибулю-шалот. Пропустити часник через прес. Додати цибулю-шалот і часник в сковороду (без очищення). смажити 2 хвилини на середньому вогні.

Яловичина тушкована з грибами - фото крок 3 3. Додати гриби і готувати ще 2 хвилини. Влити вино і консоме. Можна додати додаткову кількість води в разі необхідності. Потім додати сіль і перець за смаком і перемішати. Довести до кипіння.

Яловичина тушкована з грибами - фото крок 4 4. Додати в сковороду обсмажену яловичину. Зменшити вогонь до мінімуму. Додати гілочки чебрецю.

Яловичина тушкована з грибами - фото крок 5 5. Накрити кришкою і тушкувати протягом 30-45 хвилин. змішати 2 столові ложки борошна з невеликою кількістю води і влити в тушковане м'ясо. готувати ще 10 хвилин до загустіння.

Яловичина тушкована з грибами - фото крок 6 6. Вимкнути вогонь і дати постояти від 15 до 20 хвилин перед подачею на стіл. Подавати з макаронами.

Подібні рецепти

Яловичина, тушкована по-російськи

Свинина смажена з картопляним пюре

Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина, тушкована з огірками

Яловичина, тушкована з огірками

яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем. опис приготування: Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування. яловичини— 1-1,8 кілограма великий лук— 1 штука...