Рецепт Яловичина по-вірменськи
Яловичина по-вірменськи — це ще один спосіб дуже класно приготувати м'ясо для повсякденного або ж святкового столу. Відмінно проварене і протушенние м'ясо з поєднання гранатового соусу неповторно!
опис приготування:
З першого погляду здається, що яловичина по-вірменськи готується складно. Насправді це не так! Дуже важливо правильно нарізати м'ясо (поперек волокон), щоб воно вийшло соковитим і ніжним. М'ясо потім ми опускаємо в киплячу воду (!) і варимо-тушкуємо на самому повільному вогні до тих пір, поки вода практично повністю не випарується, це займе приблизно 2-2,5 годину. Потім ми трохи обсмажуємо м'ясо з цибулею і подаємо до столу! На гарнір можна використовувати як крупи, так і картопля і свіжі овочі. А можна і просто подати зі свіжим хлібом — це теж дуже смачно.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 500 грам
- Цибуля— 300 грам
- Зерна граната— 0,5 штуки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
- Гранатовий соус "; Наршараб" — 2 Ст. ложки
м'ясо промиваємо, просушиваем и нарезаем поперек волокон кубиками. Каждый кусочек мяса должен получиться размером с яйцо.
В сотейник или в глубокую сковороду наливаем пол литра воды. Доводимо до кипіння, кладем кусочки мяса и солим. накриваємо кришкою, убираем до минимума огонь и варим около 2-2,5 годин.
нарізаємо цибулю.
Когда вся вода практически выкипит, кладем лук и обжариваем все около 5 хвилин, постійно перемішуючи, на середньому вогні.
При подаче мясо посыпаем зернами граната и поливаем гранатовым соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Тірамісу з молоком
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...