Рецепт Фрітата з яблуком і сиром

Рецепт Фрітата з яблуком і сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування італійського омлету з яблуками і сиром чеддер.


опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну суміш, смажити омлет від 1 до 2 хвилин. Викласти яблука по колу, починаючи з зовнішнього краю, і посипати сиром, що залишився.

Поставити сковороду в духовку. випікати, поки сир не стане коричневого кольору, близько 20 хвилин. Використовуючи гумовий шпатель, викласти омлет на обробну дошку і дати охолонути протягом 5 хвилин. Нарізати фрітату на скибочки і подавати.


  • великих яєць— 8 штук
  • белого сыра чеддер— 120 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • масла— 1 Ст. ложка
  • яблука— 2 штуки
Попередньо розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити яйця, яєчні білки і половину сиру, приправити суміш сіллю і перцем. У середній сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати яєчну суміш, смажити омлет від 1 до 2 хвилин. Викласти яблука по колу, починаючи з зовнішнього краю, і посипати сиром, що залишився.

Поставити сковороду в духовку. випікати, поки сир не стане коричневого кольору, близько 20 хвилин. Використовуючи гумовий шпатель, викласти омлет на обробну дошку і дати охолонути протягом 5 хвилин. Нарізати фрітату на скибочки і подавати.


Подібні рецепти

Фрітата з картоплею і цибулею

Фарш для пельменів з яловичини

Фрітата - це італійський омлет з начинкою з сиру, овочів або м'яса. Спробуйте приготувати фрітату з картоплею і цибулею. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, картопля, і розмарин, приправити сіллю і перцем, перемішати. Накрит...

Фрітата з картоплею і солодким перцем

Фрітата з картоплею і солодким перцем

Рецепт приготування іспанського омлету з картоплею, цибулею і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, поки цибуля не стане злегка коричневого кол...

Гранола з яблуком

Гранола з яблуком

Якщо ви знайомі з рецептом гранола, знати його, що в неї додають пластівці, горіхи і сухофрукти. але виявляється, що можна спробувати і свіжі фрукти, тільки потрібно знати які. Дивіться і вчіться! опис приготування: Цей корисний сніданок або полуденок подобається дітям (на відміну від звичайно...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...

Смузі з яблуком і огірком

Смузі з яблуком і огірком

Смузі з зеленого яблука і огірка. Напій свіжий і корисний. Для аромату додамо мелісу і сік лимона, смак яких на першому місці, а яблуко з огірком чутні менш яскраво. поєднання гарне, пробуйте! опис приготування: Для смузі вибираємо соковите зелене яблуко і молодий огірок. Для аромату можна дод...