Рецепти muscleman.com.ua

Яловичина з картоплею в казані

Яловичина з картоплею в казані

Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...

Соус томатний в мультиварці

Соус томатний в мультиварці

До вашої уваги - рецепт приготування томатного соусу в мультиварці! смачний, соковитий, і в той же час ніжний рецепт. Він відмінно підійде буквально до будь-якого вашого кулінарного шедевру, рекомендую! опис приготування: розповім вам, як приготувати соус томатний в мультиварці. смачно, легко,...

Шоколадний флан

Шоколадний флан

Дуже популярний десерт у любителів шоколаду. Щоб покуштувати це смачне і ніжне ласощі, зовсім не обов'язково йти в ресторан. За допомогою цього рецепта приготуємо його вдома і отримаємо задоволення. опис приготування: Дуже смачний шоколадний десерт. подивіться, як приготувати шоколадний флан, ...

Соус «горгонзола»

Рецепти салат «Буржуй»

Дуже популярний і смачний соус "; Горгонзола" готується швидко і легко. Він ідеально підходить до пасти і страв з макаронних виробів. Жодного разу не пробували? Тоді раджу терміново приготувати його! опис приготування: ніжний, легкий і дивно ароматний соус "; Горгонзола" готується на основі гр...

Гігантські Шоколадні печива

Гігантські Шоколадні печива

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Еклери «Полуниця з вершками»

Еклери «Полуниця з вершками»

чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку! опис приготування: Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не...

Солянка з креветками

Солянка з креветками

Збірної м'ясної солянкою навряд чи можна когось здивувати. Я ж хочу запропонувати дуже цікавий варіант з рибою, морепродуктами і грибами. Це неймовірно насичене, ситне і апетитне блюдо. опис приготування: Хочу поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати солянку з креветками, двома видами р...

Гранатове желе

Гранатове желе

Рецепт приготування легкого і корисного желе з гранатового і журавлинного соку. При бажанні можна додати в желе дрібно нарізані шматочки фруктів. опис приготування: У маленькій каструлі залити желатин 1 склянкою холодної води, дати постояти 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин н...

Грушевий пиріг

Грушевий пиріг

Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога! опис приготування: Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі)...

Гуляш з яловичини з овочами

Гуляш з яловичини з овочами

Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...

Суп з гарбузом і нутом

Суп з гарбузом і нутом

покажу, як приготувати смачний «осінній» суп з гарбузом і нутом, ароматний і багатий вітамінами. Його можна приготувати без макаронних виробів і подати просто з хлібом або додати дрібні макарони. опис приготування: Якщо ви використовуєте сухий нут, то просто замочіть його на ніч в злегка теплі...

Спагеті з фрикадельками по-італійськи

Спагеті з фрикадельками по-італійськи

Що може бути оригінального в такому знайомому нам блюді, як макарони з фрикадельками? Але якщо ми звернемося до європейської кухні, то знайдемо кілька унікальних варіантів. Обов'язково випробуйте цей! опис приготування: Коли ви подивіться, як приготувати спагетті з фрикадельками по-італійськи,...

Соковита курка з травами

Соковита курка з травами

В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте! опис приготування: Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, а...

Грушевые конвертики

Грушевые конвертики

груші, загорнуті в конвертики. кількість порцій: 4 груші— 4 штуки лимон— 0,5 штуки топлене (вершкове) олія— 30 грам ядра волоського горіха— 100 грам цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів) листи filo pastrys— 6 штук французький заварний крем— — За смаком вершк...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Зливи, мариновані без закачування

Зливи, мариновані без закачування

Пропоную вам на пробу дивно смачні і пікантні сливи, мариновані без закачування в домашніх умовах. Ще не пробували готувати таку смакоту? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Це дуже оригінальний варіант, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Він припаде до смаку всім люб...

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Солодкий картопля з кокосом, гранатом и лаймом

Додайте тропічний аромат солодкого картоплі за допомогою кокосової стружки, зерен граната і скибочок лайма. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Рівномірно впорядкувати солодка картопля на деку, проколоти виделкою і випікати в духовці до м'якості, близько 45 хвилин. Дати карто...

Slivovиy варення

Slivovиy варення

Смачний сливовий джем без пектину — це не казка, а реальність! Всього 2 інгредієнта, 2 години часу — і ви забезпечені смачним сливовим джемом на рік вперед. ділюся рецептом! опис приготування: У нас на дачі щорічно плодоносить зливу, і тому щоосені я займаюся консервацією цього чудового фрукта...

Гліб з artishokami, сиром і часником

Гліб з artishokami, сиром і часником

Цей апетитний італійський хліб з артишоками, зеленою цибулею, петрушкою, кропом, сиром Фета і часником можна подавати як самостійно, так і до інших страв. опис приготування: Цей хліб - відмінне доповнення до яловичому стейку, рибі або простому салату. Хліб краще всього подавати гарячим або теп...