Рецепт Гігантські Шоколадні печива
Рецепт приготування великого шоколадного печива.
опис приготування:
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).
У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошно і соду для випічки, змішати з збитою сумішшю. Присипати шоколадною стружкою і волоськими горіхами. Печиво викласти округлими ложками для морозива на деко, і злегка натиснути, щоб вирівняти. Печиво має бути на відстані близько 2 см один від одного.
випікати 11 — 14 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Залишити печива для охолодження на деку на 5 хвилин, потім зняти для повного охолодження.
- розм'якшене вершкове масло— 1/2 склянки
- білий цукор— 1/4 склянки
- коричневий цукор— 1/3 склянки
- яйце— 1 штука
- ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки
- мука— 1 Склянка
- сода для випічки— 1/2 чайних ложки
- напівсолодка шоколадна стружка— 1 Склянка
- крупно нарізану волоський горіх— 1/2 склянки
У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошно і соду для випічки, змішати з збитою сумішшю. Присипати шоколадною стружкою і волоськими горіхами. Печиво викласти округлими ложками для морозива на деко, і злегка натиснути, щоб вирівняти. Печиво має бути на відстані близько 2 см один від одного.
випікати 11 — 14 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Залишити печива для охолодження на деку на 5 хвилин, потім зняти для повного охолодження.
Подібні рецепти
Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців
зробив, у мене була мрія: купити купу креветок і з'їсти все самій. І я виконала її! Знайшла дуже смачний рецепт, але вельми простий, і мій вечір пройшов на ура. хоча чоловік, звичайно, пару штучок вкрав. опис приготування: Таке блюдо підійде для компанії друзів під пиво. Воно відмінно поєднуєт...
Шоколадні печива
Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам. кількість порцій: 4 вершкове масло— 150 грам(або маргарину) цукор— 100 грам ванільний цукор— 2 чайних ложки яйця— 2 штуки розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди) мука— 300-350 грам шоколад— 300 грам(гіркий а...
Шоколадний чізкейк з печива
Рецепт приготування легкого шоколадного чизкейка з печива, знежиреного сиру і знежиреної сметани. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти форму для випікання папером і змастити маслом. Подрібнити печиво в комбайні. Викласти отриману масу в форму. Змішати в комбайні вершк...
Шоколадні біскотті з мигдалем
Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...
Шоколадні брауні
шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...