Рецепт Гігантські Шоколадні печива

Рецепт Гігантські Шоколадні печива
Кількість порцій: 12 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування великого шоколадного печива.

опис приготування:

Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошно і соду для випічки, змішати з збитою сумішшю. Присипати шоколадною стружкою і волоськими горіхами. Печиво викласти округлими ложками для морозива на деко, і злегка натиснути, щоб вирівняти. Печиво має бути на відстані близько 2 см один від одного.

випікати 11 — 14 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Залишити печива для охолодження на деку на 5 хвилин, потім зняти для повного охолодження.

  • розм'якшене вершкове масло— 1/2 склянки
  • білий цукор— 1/4 склянки
  • коричневий цукор— 1/3 склянки
  • яйце— 1 штука
  • ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки
  • мука— 1 Склянка
  • сода для випічки— 1/2 чайних ложки
  • напівсолодка шоколадна стружка— 1 Склянка
  • крупно нарізану волоський горіх— 1/2 склянки
Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С).

У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошно і соду для випічки, змішати з збитою сумішшю. Присипати шоколадною стружкою і волоськими горіхами. Печиво викласти округлими ложками для морозива на деко, і злегка натиснути, щоб вирівняти. Печиво має бути на відстані близько 2 см один від одного.

випікати 11 — 14 хвилин в попередньо розігрітій духовці. Залишити печива для охолодження на деку на 5 хвилин, потім зняти для повного охолодження.

Подібні рецепти

Гігантські креветки

Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців

зробив, у мене була мрія: купити купу креветок і з'їсти все самій. І я виконала її! Знайшла дуже смачний рецепт, але вельми простий, і мій вечір пройшов на ура. хоча чоловік, звичайно, пару штучок вкрав. опис приготування: Таке блюдо підійде для компанії друзів під пиво. Воно відмінно поєднуєт...

Шоколадні печива

Шоколадні печива

Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам. кількість порцій: 4 вершкове масло— 150 грам(або маргарину) цукор— 100 грам ванільний цукор— 2 чайних ложки яйця— 2 штуки розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди) мука— 300-350 грам шоколад— 300 грам(гіркий а...

Шоколадний чізкейк з печива

Шоколадний чізкейк з печива

Рецепт приготування легкого шоколадного чизкейка з печива, знежиреного сиру і знежиреної сметани. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти форму для випікання папером і змастити маслом. Подрібнити печиво в комбайні. Викласти отриману масу в форму. Змішати в комбайні вершк...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...