Рецепт Зливи, мариновані без закачування

Рецепт Зливи, мариновані без закачування
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Пропоную вам на пробу дивно смачні і пікантні сливи, мариновані без закачування в домашніх умовах. Ще не пробували готувати таку смакоту? Тоді запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

Це дуже оригінальний варіант, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Він припаде до смаку всім любителям гострого. В результаті сливи виходять дуже пряними, в міру солоними і неймовірно пікантними. На святковому столі такі зливи обов'язково викличуть інтерес у гостей.

  • Зливи— 500 грам
  • Морська сіль— 4-5 чайних ложок
  • Сушений чилі перець— За смаком
  • зерна гірчиці— 1 Чайна ложка
  • насіння пажитника— 0.5-1 чайних ложки
Зливи, мариновані без закачування - фото крок 1 1. Переберія фрукти, приберіть зіпсовані плоди. Зливи потрібно добре вимити і дати їм як слід обсохнути. Використовувати можна абсолютно будь-які вершки, які опиняться під рукою, проте фрукти не повинні бути перезрілими.

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 2 2. Вимиті сливи наріжте гострим ножем на тонкі пластинки і викладіть в глибоку миску.

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 3 3. Додайте морську сіль, акуратно перемішайте і дати постояти як мінімум 2-3 годину (можна залишити і на всю ніч).

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 4 4. завдяки просолкі, слива дасть достатньо соку. Він і буде виконувати функцію розсолу, тобто немає необхідності додавати воду додатково.

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 5 5. Гострий сушений перець слід викласти на суху сковороду і злегка обсмажити. На окремій сковороді обсмажте насіння гірчиці і пажитник. Можна скористатися й іншими прянощі, які вам до смаку.

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 6 6. Спецій потрібно дати охолонути як слід. Потім все подрібніть (в порошок) і додайте до слив. акуратно перемішайте.

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 7 7. Приблизно через півгодини ще раз акуратно все перемішайте. Паралельно підготуйте чисті і сухі скляні банки.

Зливи, мариновані без закачування - фото крок 8 8. Розкладіть по банкам і приберіть в холодильник сливи мінімум на 1 добу. Потім можна пробувати їх і при необхідності залишити ще маринуватися.
Ось такий рецепт, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Оригінально і дуже смачно!

Подібні рецепти

Зливи мариновані

Салат «Фрешер»

Вам обов'язково необхідно дізнатися, як приготувати сливи мариновані, тому що такі фрукти неймовірно смачні і ароматні! Зверніть увагу, що для цього рецепта підійдуть тільки тверді сливи. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сливи мариновані - відмінне доповнення як...

Зливи в сиропі на зиму

Зливи в сиропі на зиму

Зливи в сиропі на зиму — це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну за...

Зливи консервовані

Зливи консервовані

Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...

Солоні огірки без закачування

Солоні огірки без закачування

На мою думку, солоні огірки набагато смачніше маринованих. А ще вони корисні, так як при їх приготуванні не використовується оцет. Пропоную класичний варіант приготування солоних огірків. опис приготування: Сьогодні хочу розповісти, як приготувати солоні огірки без закачування. Це рецепт моєї ...

Солоні огірки без закачування на зиму

Солоні огірки без закачування на зиму

Шалений смачні огірочки на зиму! За великим рахунком ця консервація є вже готовим салатом. солоненькі, хрусткі огірочки — це прекрасне доповнення до будь-якого гарніру або до м'ясної страви! опис приготування: кількості інгредієнтів, зазначених в даному рецепті, вистачить, щоб заготовити одну ...