Рецепт Зливи, мариновані без закачування
Пропоную вам на пробу дивно смачні і пікантні сливи, мариновані без закачування в домашніх умовах. Ще не пробували готувати таку смакоту? Тоді запам'ятовуйте рецепт.
опис приготування:
Це дуже оригінальний варіант, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Він припаде до смаку всім любителям гострого. В результаті сливи виходять дуже пряними, в міру солоними і неймовірно пікантними. На святковому столі такі зливи обов'язково викличуть інтерес у гостей.
- Зливи— 500 грам
- Морська сіль— 4-5 чайних ложок
- Сушений чилі перець— За смаком
- зерна гірчиці— 1 Чайна ложка
- насіння пажитника— 0.5-1 чайних ложки
2. Вимиті сливи наріжте гострим ножем на тонкі пластинки і викладіть в глибоку миску.
3. Додайте морську сіль, акуратно перемішайте і дати постояти як мінімум 2-3 годину (можна залишити і на всю ніч).
4. завдяки просолкі, слива дасть достатньо соку. Він і буде виконувати функцію розсолу, тобто немає необхідності додавати воду додатково.
5. Гострий сушений перець слід викласти на суху сковороду і злегка обсмажити. На окремій сковороді обсмажте насіння гірчиці і пажитник. Можна скористатися й іншими прянощі, які вам до смаку.
6. Спецій потрібно дати охолонути як слід. Потім все подрібніть (в порошок) і додайте до слив. акуратно перемішайте.
7. Приблизно через півгодини ще раз акуратно все перемішайте. Паралельно підготуйте чисті і сухі скляні банки.
8. Розкладіть по банкам і приберіть в холодильник сливи мінімум на 1 добу. Потім можна пробувати їх і при необхідності залишити ще маринуватися.
Ось такий рецепт, як приготувати сливи, мариновані без закачування. Оригінально і дуже смачно!
Подібні рецепти
Салат «Фрешер»
Вам обов'язково необхідно дізнатися, як приготувати сливи мариновані, тому що такі фрукти неймовірно смачні і ароматні! Зверніть увагу, що для цього рецепта підійдуть тільки тверді сливи. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сливи мариновані - відмінне доповнення як...
Зливи в сиропі на зиму
Зливи в сиропі на зиму — це справжня знахідка, адже вони можуть бути не тільки відмінним ласощами, але їх так само можна використовувати як основу для різних соусів, просочення тортів і так далі. опис приготування: Я пропоную вам цього літа крім компотів та варення зробити ще одну відмінну за...
Зливи консервовані
Щоб урізноманітнити зимові заготовки, приготуйте запас консервовані сливи. Вийде смачно і незвично. опис приготування: Минув той час, коли фрукти заготовляли на зиму в цілому вигляді. Раніше наші бабусі консервували яблука, груші і сливи, а взимку їли таке частування з великим задоволенням. За...
Солоні огірки без закачування
На мою думку, солоні огірки набагато смачніше маринованих. А ще вони корисні, так як при їх приготуванні не використовується оцет. Пропоную класичний варіант приготування солоних огірків. опис приготування: Сьогодні хочу розповісти, як приготувати солоні огірки без закачування. Це рецепт моєї ...
Солоні огірки без закачування на зиму
Шалений смачні огірочки на зиму! За великим рахунком ця консервація є вже готовим салатом. солоненькі, хрусткі огірочки — це прекрасне доповнення до будь-якого гарніру або до м'ясної страви! опис приготування: кількості інгредієнтів, зазначених в даному рецепті, вистачить, щоб заготовити одну ...