Рецепт Солянка з креветками
Збірної м'ясної солянкою навряд чи можна когось здивувати. Я ж хочу запропонувати дуже цікавий варіант з рибою, морепродуктами і грибами. Це неймовірно насичене, ситне і апетитне блюдо.
опис приготування:
Хочу поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати солянку з креветками, двома видами риби і грибів. таке блюдо, звичайно, не на кожен день, але побалувати себе їм іноді можна. Кількість інгредієнтів немаленьке, але процес насправді зовсім нескладний. В результаті поєднання всіх смаків виходить щось незвичайне! Якщо ви готові до експериментів на кухні, тоді запам'ятовуйте рецепт!
- Риба для бульйону— 700 грам(голови, хвости, обрізки і т.д.)
- Овочі і коріння для бульйону— За смаком(пару цибулин, морквин)
- Спеції для бульйону— За смаком(лавровий лист, перець горошок і т.д.)
- креветки— 1 кілограм(неочищенные)
- цибулина— 1-2 штук
- консервовані помідори— 300 грам(можна томатний соус)
- Солоні огірки— 4-6 штук
- маслини + оливки— 200 грам
- гриби солоні— 200 грам(в даному випадку грузді)
- гриби мариновані— 200-250 грам(опеньки)
- Podkopchennaya osetrina— 300 грам
- підкопченим нерки— 300 грам
- Вершкове або топлене масло— 1 Ст. ложка
- огірковий розсіл— 1 Склянка
- зелень— 1/2 пучка(кріп + петрушка)
- лимон— За смаком(для подачі)
2. Поки вариться бульйон, можна підготувати решту інгредієнтів для солянки.
3. Креветки відварити в підсоленій воді, очистіть і трохи подрібніть.
4. Консервовані помідори очистіть при необхідності від шкірки і трохи подрібніть.
5. Подрібніть маслини і оливки без кісточок.
6. Соломкою наріжте солоні огірочки.
7. Промийте та висушіть мариновані опеньки.
8. І солоні грибочки.
9. Великими шматочками наріжте осетрину.
10. Я nERKO.
11. На сковороді розтопіть вершкове масло. Викладіть нарізану кільцями або півкільцями цибулю і обсмажте його до легкого золотистого кольору.
12. Додайте помідори і залиште нудитися хвилин на 10.
13. За цей час процідіть бульйон (овочі і риба з нього нам не знадобляться). Знову відправте каструлю на вогонь і влийте огірковий розсіл.
14. Після закипання викладіть томатну заправку і варіть хвилин 5-7. додайте огірочки.
15. грибочки.
16. хвилин через 15 можна додати креветки, маслини і оливки.
17. Дайте майже закипіти солянці.
18. І додайте рибку. Залиште на повільному вогні ще хвилин на 10-12.
19. Після можна додавати зелень, знімати суп з вогню і залишити його під кришкою хвилин на 15-20, щоб солянка настоялась.
20. Подавайте до столу, доповнивши за бажанням скибочкою лимона.
Смачного!
Подібні рецепти
Солянка по-грузинськи класичний рецепт
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Грибна солянка з картоплею і сметаною
Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...
Грибна солянка з овочами на зиму
Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...
Грибна солянка з помідорами на зиму
Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...