Рецепт Шоколадні капкейки з м'ятним кремом
Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства.
- какао-порошку— 3/4 склянки
- соди— 1/2 чайних ложки
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- цукру— 1 Склянка
- яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- сметани— 1 Склянка
- м'ятних чізкейк-міні— 16-18 штук
- цукрової пудри— 450 грам(крем)
- солі— 1/4 чайних ложки(крем)
- жирних вершків— 1-2 Ст. ложок(крем)
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(крем)
- екстракту м'яти— 1/4 чайних ложки(крем)
- харчовий барвник (по бажанню) — 1 За смаком(крем)
Додати 1/3 борошняної суміші в миску і перемішати. Додати половину сметани і перемішати. повторити, чергуючи борошно, що залишилося в 2 заходу з сметаною, що залишилася в 1 візит.
2. Помістити 1 столову ложку тесту в кожен паперовий вкладиш. Покласти зверху по одному міні-чізкейк і акуратно притиснути.
3. викласти 1 столову ложку тесту зверху і розрівняти. Випікати протягом 15-18 хвилин. Дати повністю охолонути перед нанесенням крему.
4. Щоб зробити крем, у великій мисці збивати масло протягом приблизно 30 секунд. Збити з цукром і сіллю. Додати 1 столову ложку густих вершків, збивати від 3 до 4 хвилин. Якщо глазур занадто густа, додайте ще вершки, по 1/2 чайної ложки за раз, поки потрібна консистенція не буде досягнута. Перемішати з ванільним екстрактом, екстрактом м'яти і барвником, якщо використовується. Прикрасити капкейкі м'ятним кремом.
Подібні рецепти
Тальятелле карбонара
Рецепт приготування шоколадних кексів з кавою і кремом з білого шоколаду, вершків і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 9 шоколадних кексів. кекси:напівсолодкого шоколаду— 180 грам несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок еспресо або розчинної кави— 1/4 чайних лож...
Шоколадні капкейки з арахісовим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...
Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю
Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...
Шоколадні капкейки з вершковим кремом
Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...
Шоколадні тістечка з м'ятним лікером
Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом, шоколадним кремом і м'ятним кремом. опис приготування: Поєднання шоколаду і м'ятного лікеру надає цим тістечком неповторний смак. вершкового масла— 3/4 склянки гіркого шоколаду— 450 грам яйця— 3 штуки ванілі— 1 1/4 чайних ложки солі— 3/4 чайн...