Рецепт Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Рецепт Шоколадні капкейки з м'ятним кремом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства.

  • какао-порошку— 3/4 склянки
  • соди— 1/2 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • цукру— 1 Склянка
  • яйця— 2 штуки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • сметани— 1 Склянка
  • м'ятних чізкейк-міні— 16-18 штук
  • цукрової пудри— 450 грам(крем)
  • солі— 1/4 чайних ложки(крем)
  • жирних вершків— 1-2 Ст. ложок(крем)
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(крем)
  • екстракту м'яти— 1/4 чайних ложки(крем)
  • харчовий барвник (по бажанню)  — 1 За смаком(крем)
Шоколадні капкейки з м'ятним кремом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами. У середній мисці змішати борошно, какао, соду, розпушувач і сіль. У великій мисці збити разом масло і цукор. Додати яйця, по одному за раз. Перемішати з ванільним екстрактом.
Додати 1/3 борошняної суміші в миску і перемішати. Додати половину сметани і перемішати. повторити, чергуючи борошно, що залишилося в 2 заходу з сметаною, що залишилася в 1 візит.

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом - фото крок 2 2. Помістити 1 столову ложку тесту в кожен паперовий вкладиш. Покласти зверху по одному міні-чізкейк і акуратно притиснути.

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом - фото крок 3 3. викласти 1 столову ложку тесту зверху і розрівняти. Випікати протягом 15-18 хвилин. Дати повністю охолонути перед нанесенням крему.

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом - фото крок 4 4. Щоб зробити крем, у великій мисці збивати масло протягом приблизно 30 секунд. Збити з цукром і сіллю. Додати 1 столову ложку густих вершків, збивати від 3 до 4 хвилин. Якщо глазур занадто густа, додайте ще вершки, по 1/2 чайної ложки за раз, поки потрібна консистенція не буде досягнута. Перемішати з ванільним екстрактом, екстрактом м'яти і барвником, якщо використовується. Прикрасити капкейкі м'ятним кремом.

Подібні рецепти

Шоколадні кекси з м'ятним кремом

Тальятелле карбонара

Рецепт приготування шоколадних кексів з кавою і кремом з білого шоколаду, вершків і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 9 шоколадних кексів. кекси:напівсолодкого шоколаду— 180 грам несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок еспресо або розчинної кави— 1/4 чайних лож...

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Шоколадні капкейки з арахісовим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, кремом з вершкового масла, арахісового масла, цукрової пудри і соусом з цукру, какао, муки і ванільного екстракту. опис приготування: Арахісове і вершкове масло в кремі - безпрограшна комбінація. яйце— 1 штука ванільного екстракту— 1 Чайна ложка сметани...

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Шоколадні капкейки з кремом і шоколадною глазур'ю

Рецепт приготування капкейков з гірким шоколадом, білковим кремом і глазур'ю з шоколаду і рослинного масла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 капкейков. У них дуже об'ємна верхівка з крему, що робить їх особливо привабливими. гіркого шоколаду— 90 грам борошна— 1 Склянка розпу...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером

Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом, шоколадним кремом і м'ятним кремом. опис приготування: Поєднання шоколаду і м'ятного лікеру надає цим тістечком неповторний смак. вершкового масла— 3/4 склянки гіркого шоколаду— 450 грам яйця— 3 штуки ванілі— 1 1/4  чайних ложки солі— 3/4 чайн...