Рецепт Соковита курка з травами

Рецепт Соковита курка з травами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
В якості основного гарячого блюда з мінімумом турбот хочу запропонувати вам класний варіант, як приготувати соковиту курку з травами, запечену в духовці. просто, ароматний і смачний. Спробуйте!

опис приготування:

Хочу сказати, що таким чином можна запекти не тільки філе, як в даному випадку, але і інші частини курки або навіть птицю цілком. Трави надають страві приголомшливий смак і аромат. Курочка відмінно поєднується з будь-яким гарніром, соусом і овочами. Зайвим це блюдо в кулінарній скарбничці точно не буде!

  • сушені трави— 3 Ст. ложки(орегано, базилік і т. д.)
  • Сіль і перець— За смаком
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Курячі грудки— 2 штуки
Соковита курка з травами - фото крок 1 1. курочку вимийте, обсушити і змастіть рослинною олією за допомогою пензлика.

Соковита курка з травами - фото крок 2 2. У невеликій мисці з'єднайте сіль, перець і сушені трави. Перемішайте все як слід.

Соковита курка з травами - фото крок 3 3. І отриманою сумішшю натріть філе з усіх боків.

Соковита курка з травами - фото крок 4 4. Приберіть в холодильник, щоб курка просочилася смаками і ароматами, на пару годин. Можна замаринувати її на ніч.

Соковита курка з травами - фото крок 5 5. Деко для запікання застеліть фольгою. викладіть курку, накрийте другим листом фольги і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. Філе запікається близько півгодини, ціла курка - до двох годин, в залежності від розміру.
Смачного!

Подібні рецепти

Соковита яловичина на сковороді

Хачапурі більше сусідніх «Мечта грузина»

Мені здається, що соковиту яловичину можна приготувати на сковороді у вині. Якщо гасити яловичину, то можна очікувати, що вона буде дуже ніжною і соковитою. Обсмажування дозволяє зберегти соковитість м'яса! опис приготування: Соковиту яловичину на сковороді навчила мене робити давним-давно мо...

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем

Соковита свинина в фользі з цибулею і солодким перцем

сьогодні розповім, як приготувати ароматне і соковите м'ясо без особливого клопоту. Така свинина відмінно підійде в якості основного блюда на обід або вечерю, а так само для бутербродів. опис приготування: пісна свинина, приготована таким чином, буде чудовою натуральної заміною ковбасі. аромат...

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...

Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами

Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами

Рецепт приготування справжнього м'ясного делікатесу від кращих шеф-кухарів США. опис приготування: Уміння готувати м'ясні страви показує то, що з кухнею ви на «ти». Розширимо асортимент м'ясних страв оригінальним і красивим рецептом приготування стейків на реберцях, який може послужити основни...

Свиняча корейка з травами

Свиняча корейка з травами

Рецепт приготування запеченої свинячої корейки з розмарином, чебрецем, шавлія, чабером, цибулею, часником і соусом з вермуту, гірчиці і вершкового масла. опис приготування: Свинячу корейку добре подавати з картопляним пюре. безкісткова свиняча корейка— 1 штука(1,8-2 кг) оливкового масла— 2 ...