Рецепт Грушевий пиріг

Рецепт Грушевий пиріг
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога!

опис приготування:

Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі), а також коричневий (тростинний) цукор, втім, можете зробити і просто зі звичайним. Йогурт беріть без добавок, 2-3 % жирності. До речі, ви можете сміливо готувати за цим рецептом пироги з яблуками, ягодами або іншими фруктами.

  • борошно— 380 грам
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • цукор— 100 грам
  • Коричневий цукор— 100 грам
  • Вершкове масло— 115 грам
  • яйця— 2 штуки
  • йогурт— 250 грам
  • груша— 1-2 штук
  • борошно— 40 грам(для крамбль)
  • цукор коричневий— 45 грам(для крамбль )
  • Вершкове масло— 25 грам(для крамбль )
  • обкладинка— 1 Чайна ложка(для крамбль )
Грушевий пиріг - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Грушевий пиріг - фото крок 2 Готовим основу пирога, для цього змішайте спершу борошно, розпушувач, соду, імбир, корицю, цукор звичайний і коричневий. все перемішайте.

Грушевий пиріг - фото крок 3 В окремій мисці розтопіть масло вершкове, додайте яйця і йогурт. Всі розмішайте до однорідної маси.

Грушевий пиріг - фото крок 4 Поступово з'єднайте суху і рідкі маси.

Грушевий пиріг - фото крок 5 Виходить густа маса.

Грушевий пиріг - фото крок 6 Грушу почистіть і поріжте кубиками.

Грушевий пиріг - фото крок 7 Додайте її в тісто, все розмішайте.

Грушевий пиріг - фото крок 8 Тісто з грушею відставте, приготуйте тісто для крамбль. З'єднайте всі інгредієнти для нього: олія, борошно, два види цукру.

Грушевий пиріг - фото крок 9 Тісто розітріть руками, виходить маса, схожа на великий пісок.

Грушевий пиріг - фото крок 10 Форму змастіть маслом або застеліть пергаментом. Викладіть рівномірно тісто.

Грушевий пиріг - фото крок 11 Зверху посипте крамбль (теж рівномірно). Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25-35 хвилин. Час залежить від товщини пирога, раджу час від часу перевіряти готовність зубочисткою. Також орієнтуйтеся по рум'яності верхнього шару, не дайте крамбль підгоріти.

Грушевий пиріг - фото крок 12 Готовий грушевої пиріг подавайте злегка остигнув до чаю або кави.

Грушевий пиріг - фото крок 13 Смачного!

Подібні рецепти

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Французький грушевий пиріг

Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...

Грушевий пиріг з розмарином

Грушевий пиріг з розмарином

Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Грушевий пиріг з карамельної заливкою

Пропоную рецепт дуже смачного річного десерту — грушевий пиріг в карамельної заливці, в якому тонке пісочне тісто поєднується з соковитою грушею, карамельної заливкою і повітряної меренгою. опис приготування: Приготувати грушевий пиріг в карамельної заливці дуже просто, якщо слідувати покроков...

Грушевий конфітюр з корицею

Грушевий конфітюр з корицею

Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...

Грушевий коктейль і журавлиною

Грушевий коктейль і журавлиною

Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину. опис приготування: Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл. Розділити груш...