Рецепт Грушевий пиріг
Смачний пиріг з соковитою грушею і хрусткою пісочної скоринкою — це дуже смачно! Побалуйте себе цим оригінальним десертом до чаю. Показую і розповідаю рецепт приготування грушевого пирога!
опис приготування:
Для приготування грушевого пирога потрібно одна велика стигла груша (або дві невеликі), а також коричневий (тростинний) цукор, втім, можете зробити і просто зі звичайним. Йогурт беріть без добавок, 2-3 % жирності. До речі, ви можете сміливо готувати за цим рецептом пироги з яблуками, ягодами або іншими фруктами.
- борошно— 380 грам
- розпушувач— 2 чайних ложки
- сода— 1 Чайна ложка
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- імбир— 1 Чайна ложка
- цукор— 100 грам
- Коричневий цукор— 100 грам
- Вершкове масло— 115 грам
- яйця— 2 штуки
- йогурт— 250 грам
- груша— 1-2 штук
- борошно— 40 грам(для крамбль)
- цукор коричневий— 45 грам(для крамбль )
- Вершкове масло— 25 грам(для крамбль )
- обкладинка— 1 Чайна ложка(для крамбль )
Готовим основу пирога, для цього змішайте спершу борошно, розпушувач, соду, імбир, корицю, цукор звичайний і коричневий. все перемішайте.
В окремій мисці розтопіть масло вершкове, додайте яйця і йогурт. Всі розмішайте до однорідної маси.
Поступово з'єднайте суху і рідкі маси.
Виходить густа маса.
Грушу почистіть і поріжте кубиками.
Додайте її в тісто, все розмішайте.
Тісто з грушею відставте, приготуйте тісто для крамбль. З'єднайте всі інгредієнти для нього: олія, борошно, два види цукру.
Тісто розітріть руками, виходить маса, схожа на великий пісок.
Форму змастіть маслом або застеліть пергаментом. Викладіть рівномірно тісто.
Зверху посипте крамбль (теж рівномірно). Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 25-35 хвилин. Час залежить від товщини пирога, раджу час від часу перевіряти готовність зубочисткою. Також орієнтуйтеся по рум'яності верхнього шару, не дайте крамбль підгоріти.
Готовий грушевої пиріг подавайте злегка остигнув до чаю або кави.
Смачного!
Подібні рецепти
Французький грушевий пиріг
Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...
Грушевий пиріг з розмарином
Пиріг дуже ароматний і ніжний, але з легким і хрустким тестом. Незвичайне поєднання ароматів груші і розмарину приємно дивує. Від цього пирога просто не відірватися, і їм не соромно пригостити гостей. опис приготування: Коли мої племінники приходять до мене в гості, вони завжди знають, що їх ч...
Грушевий пиріг з карамельної заливкою
Пропоную рецепт дуже смачного річного десерту — грушевий пиріг в карамельної заливці, в якому тонке пісочне тісто поєднується з соковитою грушею, карамельної заливкою і повітряної меренгою. опис приготування: Приготувати грушевий пиріг в карамельної заливці дуже просто, якщо слідувати покроков...
Грушевий конфітюр з корицею
Давайте заготовив на зиму ароматний конфітюр з шматочками груші. Процес нескладний і не такий тривалий, як при варінні варення. А в результаті отримаємо бурштиновий смачний конфітюр до чаю. готуємо! опис приготування: джем — це те ж саме варення, але вариться із застосуванням желирующих речови...
Грушевий коктейль і журавлиною
Рецепт приготування солодкого ігристого коктейлю з грушевим нектаром, сушеної журавлиною і гілочками розмарину. опис приготування: Покласти журавлину в маленьку миску, додати 2 столові ложки теплої води. замочіть на 15 хвилин. Злити воду, висушити і охолодити до подачі на стіл. Розділити груш...