Рецепт Шоколадний флан

Рецепт Шоколадний флан
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Дуже популярний десерт у любителів шоколаду. Щоб покуштувати це смачне і ніжне ласощі, зовсім не обов'язково йти в ресторан. За допомогою цього рецепта приготуємо його вдома і отримаємо задоволення.

опис приготування:

Дуже смачний шоколадний десерт. подивіться, як приготувати шоколадний флан, фондан або кекс з рідкою начинкою. Приготувати його зовсім не так складно, як може здатися. Але ця випічка примхлива, а духовки у всіх різні, тому рада для тих, хто буде пекти їх у перший раз: після 5 хвилин випічки перевіряйте готовність свого Флан кожну хвилину і запам'ятовуйте, скільки він випікається саме у вашій духовці. А ще час випічки залежить і від формочок , в яких ви будете пекти. У силіконових флан запікається швидше. готуємо!

  • шоколад чорний— 150 грам(не менше 70 % какао)
  • Вершкове масло— 60 грам(50 — в тісто, 10 — змастити формочки)
  • яйце— 2 штуки
  • цукор— 50 грам
  • Борошно пшеничне— 40 грам
  • какао— 1 Чайна ложка
шоколадний флан - фото крок 1 Шоколад поламаємо на дрібні шматочки і викладемо в миску. Додамо вершкове масло.

шоколадний флан - фото крок 2 І ставимо нагріватися на водяній бані.

шоколадний флан - фото крок 3 Нагріваємо до розчинення масла і шоколаду. Розмішуємо і ставимо остигати.

шоколадний флан - фото крок 4 Збиваємо яйця з цукром до розчинення крупинок цукру.

шоколадний флан - фото крок 5 Додаємо до збитих яєць шоколадно-масляну масу. перемішуємо.

шоколадний флан - фото крок 6 Додаємо борошно і розмішуємо. Тісто не повинно вийти дуже густим, тому не висипайте відразу всю муку. Краще додавати невеликими порціями.

шоколадний флан - фото крок 7 Змащуємо керамічні або силіконові формочки маслом, а потім посипаємо какао. ці формочки 7 з 8 см.

шоколадний флан - фото крок 8 І викладаємо в них тісто, заповнюючи не до верху, і на 2/3.

шоколадний флан - фото крок 9 І ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 7-8 хвилин або до появи перших тріщин. Виймаємо і подаємо теплим з ягодами або морозивом.

Подібні рецепти

Флан з зеленого горошку

Флан

флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...

Французький шоколадний десерт

Французький шоколадний десерт

Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...

Шоколадний батончик з карамеллю

Шоколадний батончик з карамеллю

Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі. опис приготування: У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин. іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки ) медових кренделя— 24 ...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Шоколадний Брауні з вишнею

Шоколадний Брауні з вишнею

Рецепт шоколадного Брауні в інтернеті я бачила вже давно, але все боялася його робити, мені здавалося, що це неймовірно складно і приготувати його зможуть тільки досвідчені кондитери. виявилося: все просто! опис приготування: Сьогодні пропоную вам перевірений і дуже простий рецепт, як приготу...