Рецепт Гуляш з яловичини з овочами

Рецепт Гуляш з яловичини з овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку.

опис приготування:

Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь замаринувати м'ясо, щоб воно за нетривалий час обсмажування змогло стати максимально соковитим і м'яким. Даний рецепт я знайшла на одному американському сайті і максимально адаптувала під наші продукти. Однак деяких інгредієнтів у Вас може не виявитися, тоді не губіться і імпровізують! Замінюйте і пробуйте щось додати своє.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 450 грам
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Кунжутну олію— 2 Ст. ложки
  • Устричний соус— 1 Чайна ложка
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Свіжий імбир— 1 Чайна ложка(рубаний)
  • Болгарський перець— 1 штука
  • брокколі— 300 грам(у мене заморожений)
  • Стручкова квасоля— 120 грам
  • Чилі перець— 1 штука
Гуляш з яловичини з овочами - фото крок 1 Сначала нарезаем мясо на на продолговатые брусочки поперек волокон. Далее готовим маринад для мяса. В удобной посуде смешиваем соевый соус, 2 ложки кунжутного масла, устричний соус, кукурузный крахмал и сахар. Перемешиваем при помощи венчика. Опускаем в маринад мясо.

Гуляш з яловичини з овочами - фото крок 2 розігріваємо сковорідку, наливаем в нее кунжутное масло. Обжариваем измельченный чеснок, затем имбирь и красный чили перец. обсмажуємо, перемешивая около 30 секунд. Затем в сковородку добавляем нарезанный болгарский перец и брокколи. обсмажуємо близько 2-3 хвилин.

Гуляш з яловичини з овочами - фото крок 3 Затем к овощам добавляем стручковую фасоль, обжариваем еще около 2-3 хвилин. затем овощи вынимаем и обжариваем мясо на самом сильном огне около 3-5 хвилин. Затем возвращаем овощи, перемешивая обжариваем на среднем огне около 2-3 хвилин і майже!

Гуляш з яловичини з овочами - фото крок 4 Смачного!

Подібні рецепти

Гуляш з яловичини з грибами

Тостадос з куркою і овочами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...

Суп з яловичини з рисом і овочами

Суп з яловичини з рисом і овочами

Суп з яловичини дуже простий у приготуванні і дуже корисний. Щоб зробити суп ще корисніше, використовуйте пісне нежирне м'ясо. Незважаючи на свій простий склад, суп виходить дуже смачним і ситним. опис приготування: приготування: Нарізати яловичину кубиками розміром 1,5 см. Розігріти рослинне ...

Стейк з яловичини з овочами

Стейк з яловичини з овочами

Рецепт приготування мексиканського стейка з гарніром з овочів. опис приготування: 1. Посипати стейк меленим перцем і кмином. 2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку. 3. Нагріти в іншій с...

Грибний гуляш

Грибний гуляш

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...