Рецепт Гуляш з яловичини з овочами
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку.
опис приготування:
Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь замаринувати м'ясо, щоб воно за нетривалий час обсмажування змогло стати максимально соковитим і м'яким. Даний рецепт я знайшла на одному американському сайті і максимально адаптувала під наші продукти. Однак деяких інгредієнтів у Вас може не виявитися, тоді не губіться і імпровізують! Замінюйте і пробуйте щось додати своє.
Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 450 грам
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- Кунжутну олію— 2 Ст. ложки
- Устричний соус— 1 Чайна ложка
- Кукурудзяний крохмаль— 2 чайних ложки
- часник— 2 зубчики
- Свіжий імбир— 1 Чайна ложка(рубаний)
- Болгарський перець— 1 штука
- брокколі— 300 грам(у мене заморожений)
- Стручкова квасоля— 120 грам
- Чилі перець— 1 штука
розігріваємо сковорідку, наливаем в нее кунжутное масло. Обжариваем измельченный чеснок, затем имбирь и красный чили перец. обсмажуємо, перемешивая около 30 секунд. Затем в сковородку добавляем нарезанный болгарский перец и брокколи. обсмажуємо близько 2-3 хвилин.
Затем к овощам добавляем стручковую фасоль, обжариваем еще около 2-3 хвилин. затем овощи вынимаем и обжариваем мясо на самом сильном огне около 3-5 хвилин. Затем возвращаем овощи, перемешивая обжариваем на среднем огне около 2-3 хвилин і майже!
Смачного!
Подібні рецепти
Тостадос з куркою і овочами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...
Суп з яловичини з рисом і овочами
Суп з яловичини дуже простий у приготуванні і дуже корисний. Щоб зробити суп ще корисніше, використовуйте пісне нежирне м'ясо. Незважаючи на свій простий склад, суп виходить дуже смачним і ситним. опис приготування: приготування: Нарізати яловичину кубиками розміром 1,5 см. Розігріти рослинне ...
Стейк з яловичини з овочами
Рецепт приготування мексиканського стейка з гарніром з овочів. опис приготування: 1. Посипати стейк меленим перцем і кмином. 2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку. 3. Нагріти в іншій с...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...