Рецепт Грушевые конвертики

Рецепт Грушевые конвертики
Час приготування: 1 г. 0 хв.
груші, загорнуті в конвертики.

кількість порцій: 4
  • груші— 4 штуки
  • лимон— 0,5 штуки
  • топлене (вершкове) олія— 30 грам
  • ядра волоського горіха— 100 грам
  • цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів)
  • листи filo pastrys— 6 штук
  • французький заварний крем— — За смаком
  • вершкове масло— — За смаком
Грушевые конвертики - фото крок 1 Очистити груші повністю, нарізати дрібними кубиками, полити соком лимона.

Грушевые конвертики - фото крок 2 У сковороді розтопити топлене масло, потім додати груші.
смажити, поки вони не стануть коричневого кольору, потім додати 2 столові ложки цукрової пудри.
Смажити ще кілька хвилин, помішуючи час від часу, поки вони не стануть карамелевими. Відкладіть в сторону.

Грушевые конвертики - фото крок 3 Дрібно нарізати волоський горіх.

Грушевые конвертики - фото крок 4 У сковороду на сильному вогні, покласти горіхи і 2 столові ложки цукрової пудри.

Грушевые конвертики - фото крок 5 Заважати як тільки цукор почне танути, продовжувати поки горіхи не стануть карамелевими. Відкласти в сторону.

Грушевые конвертики - фото крок 6 Візьміть половину листа filo pastrys і складіть навпіл, щоб зробити довгу смугу.

Грушевые конвертики - фото крок 7 Викладіть столову ложку груші + волоські горіхи на одному кінці смуги.

Грушевые конвертики - фото крок 8 Згорнути тісто в трикутник.

Грушевые конвертики - фото крок 9 Повинен залишитися шматочок тесту на кінчику

Грушевые конвертики - фото крок 10 Цей шматочок змастити водою або яєчним білком і заклеїти конвертик. Зробити це з усіма 6-ю листям тесту. має вийти 12 конвертиків.

Грушевые конвертики - фото крок 11 Безпосередньо перед подачею обсмажити конвертики до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.

Грушевые конвертики - фото крок 12 Подавати на тарілці. 3 конвертика для кожного гостя, прикрасити рештою грошима і горіхами, і оточити заварним кремом, наприклад.

Подібні рецепти

Грушевые капкейки

Печиво «сирні конвертики»

Грушеві капкейкі - це чудове блюдо: неймовірно ніжне, з неповторним ароматом. Воно чудово підійде для дітей і дорослих. А впоратися з його приготуванням зможе навіть кулінар без досвіду. опис приготування: Грушеві капкейкі подавайте на сніданок або полуденок. Вони відмінно підійдуть до молока,...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...