Рецепт Грушевые конвертики
груші, загорнуті в конвертики.
кількість порцій: 4
- груші— 4 штуки
- лимон— 0,5 штуки
- топлене (вершкове) олія— 30 грам
- ядра волоського горіха— 100 грам
- цукрова пудра— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки для груш, 2 — для волоських горіхів)
- листи filo pastrys— 6 штук
- французький заварний крем— — За смаком
- вершкове масло— — За смаком
У сковороді розтопити топлене масло, потім додати груші.
смажити, поки вони не стануть коричневого кольору, потім додати 2 столові ложки цукрової пудри.
Смажити ще кілька хвилин, помішуючи час від часу, поки вони не стануть карамелевими. Відкладіть в сторону.
Дрібно нарізати волоський горіх.
У сковороду на сильному вогні, покласти горіхи і 2 столові ложки цукрової пудри.
Заважати як тільки цукор почне танути, продовжувати поки горіхи не стануть карамелевими. Відкласти в сторону.
Візьміть половину листа filo pastrys і складіть навпіл, щоб зробити довгу смугу.
Викладіть столову ложку груші + волоські горіхи на одному кінці смуги.
Згорнути тісто в трикутник.
Повинен залишитися шматочок тесту на кінчику
Цей шматочок змастити водою або яєчним білком і заклеїти конвертик. Зробити це з усіма 6-ю листям тесту. має вийти 12 конвертиків.
Безпосередньо перед подачею обсмажити конвертики до золотисто-коричневого кольору з обох сторін.
Подавати на тарілці. 3 конвертика для кожного гостя, прикрасити рештою грошима і горіхами, і оточити заварним кремом, наприклад.
Подібні рецепти
Печиво «сирні конвертики»
Грушеві капкейкі - це чудове блюдо: неймовірно ніжне, з неповторним ароматом. Воно чудово підійде для дітей і дорослих. А впоратися з його приготуванням зможе навіть кулінар без досвіду. опис приготування: Грушеві капкейкі подавайте на сніданок або полуденок. Вони відмінно підійдуть до молока,...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...
Печериці смажені з цибулею
Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...