Рецепт Еклери «Полуниця з вершками»

Рецепт Еклери «Полуниця з вершками»
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
чудові еклери! ніжні, дуже полуничні та ароматні. Ніжне заварне тісто і повітряний крем… Насолода в кожному шматочку!

опис приготування:

Уявляю класику жанру — поєднання ароматної полуниці і ніжних вершків. Класичне заварне тісто наповніть повітряним полуничним кремом і всіх дегустують буде не відірвати від такого десерту! Пропоную прикрасити тістечка полуничною і шоколадною глазур'ю, також можна просто посипати цукровою пудрою. пробуйте!

  • Борошно пшеничне в / сорт— 150 грам
  • полуничне пюре— 350 мілілітрів(150 мл — тісто, 200 мл — крем)
  • молоко— 50 мілілітрів
  • Вершкове масло— 80 г Грам
  • яйця— 4 штуки
  • сіль— 1 щіпка
  • вершки— 200 мілілітрів(33-35%)
  • Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
  • желатин— 3  штуки(3 пластини, приблизно 12 г)
Еклери Приготування почніть з полуничного пюре. Ягоди - свіжі або заморожені - приблизно півкіло - засипте 2-3 ложками цукру і прогрійте до його розчинення, не доводячи до кипіння. Розімніть ягоди товкачиком або пробийте блендером.

Еклери Протріть пюре через сито для видалення кісточок.

Еклери Відміряйте в каструльку для тесту 150 мл полуничного пюре, а також влийте молоко. додайте сіль, масло і доведіть масу до кипіння.

Еклери Всыпьте разом всю муку, активно розмішуючи її лопаткою, притискаючи до дна каструльки і заварюючи в щільну грудку. Підсушіть тісто при помішуванні близько хвилини.

Еклери Зніміть каструлю з вогню і остудіть тісто до 80 градусів. По одному введіть яйця, ретельно вимішуючи тісто. Тісто має вийти однорідне, густе, м'яке, гладке, але не ллється. Яєць може піти трохи менше або більше, тому останнім яйце рекомендую збити і додавати в тісто частинами. працюйте швидко, готове тісто все ще має залишатися теплим.

Еклери Перекладіть тісто в кондитерський мішок з зубчастої насадкою і відсадити на деко, застелена пергаментом невеликі ковбаски або черепашки. Випікайте еклери в уже заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовці до підняття тесту. Потім зменшіть нагрів до 170 градусів і випікайте еклери до повної готовності, не відкриваючи дверцята. Колір у готових еклерів повинен бути коричневим, а корочка сухий. Готовим еклери дайте охолонути в духовці до теплого стану, потім перенесіть на решітку остаточно остигати.

Еклери Для крему замочити желатин згідно з інструкцією. підігрійте 200 мл полуничного пюре і додайте віджатий желатин. Перемішайте до повного розчинення желатину і дайте масі охолонути.

Еклери Вершки збийте з цукровою пудрою в пишну масу. Акуратно перемішайте з почали застигати полуничним пюре.

Еклери За допомогою кулінарного мішка і насадки наповніть тістечка кремом і поставте в холодильник на півгодини.

Еклери Прикрасьте еклери полуничною глазур'ю і розтопленим шоколадом, по бажанню, посипте цукрово пудрою. Готово! Подавайте до чашечки чаю або кави.

Подібні рецепти

Еклери по Дюканов

Полуниця з вершками по-українськи

тим, хто сидить на дете Дюка, іноді теж можна ласувати смачненьким! І я вам розповім, як приготувати еклери по Дюканов, вони нітрохи не поступаються класичним! Спробуйте обов'язково, рекомендую! опис приготування: розповім, як приготувати еклери по Дюканов. виходить, як я і сказала, нітрохи не...

Еклери по ГОСТу

Еклери по ГОСТу

Для мене в топі тістечок еклери на першому місці. Тому я завжди була в пошуках ідеального рецепта цього легендарного ласощі. Запропонований рецепт по ГОСТу близький до нього. Із задоволенням ділюся ним! опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт еклерів, то він перед вами. рецепт прос...

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Це дуже незвичайне і красиве блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл: ніжні еклери з заварного тіста з сирно-грибною начинкою. Випічка не солодке, але повинна сподобається і діткам! опис приготування: Хочу порекомендувати вам цей класичний рецепт приготування еклерів з заварного т...

Грибна підлива з вершками

Грибна підлива з вершками

Грибний соус виходить таким смачним, що його навіть з хлібом можна їсти, просто так, без гарніру. Готуйте і насолоджуйтеся, вершково-грибний соус до вашої уваги! опис приготування: Гриби і цибулю наріжте і обсмажте, потім додайте спеції, вершки і гарненько протушкувати. Свіжі білі групи— 100...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...