Рецепти muscleman.com.ua
Хлібний пудинг
Рецепт приготування англійського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусів. У великій мисці збити яйця до піни. Додати цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і все гарненько змішати. Додати масло і молоко, перемішати. Грубо покришити печиво або хліб і додати в сумі...
Голубці з бурякової гички
Голубці з бурякової гички — корисний, смачний і дуже красивий гарнір до багатьох м'ясних страв. опис приготування: Голубці з бурякової гички — незвичайне блюдо, яке рідко можна зустріти на наших столах. Однак, це не означає, що страва не смачне або не корисна. навпаки. Дуже корисне і дуже смач...
Фаршировані капелюшки з кетчупом
Невеликі закуски на святковому столі завжди користуються великим попитом і зникають миттєво. Фаршировані печериці - одна з найсмачніших гарячих закусок. Запрошую до столу! опис приготування: У начинку можете додати за смаком часник, невеликі шматочки болгарського перцю або суху паприку. У покр...
Фаршировані курячі стегенця
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати фаршировані курячі стегенця. Смачне і дуже ситне, красиве і апетитне блюдо обов'язково сподобається всім вашим домочадцям і гостям! рекомендую! опис приготування: Перед вами цікавий і простий рецепт фаршированих курячих стегенець. впевнена: вам таке...
Рецепти салат «літній»
Рецепт приготування груш, запечених з сиром, медом і горіхами. опис приготування: Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d. приготування: Розрізати груші ...
Яловичина в сухарях
Яловичина в сухарях — це дуже смачні яловичі відбивні, які я обсмажую на сковорідці в товчених сухарях. М'ясо виходить досить смачним і прекрасно поєднується з різними гарнірами і соусами. опис приготування: Яловичина в сухарях — це вдосконалений рецепт. Замість того, щоб готувати стейк як зав...
Суп з хребтів сьомги
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...
Листковий шоколадний торт
Рецепт приготування листкового шоколадного торта (чізкейк). опис приготування: Просіяти через сито борошно, змішати з какао і порошком для випічки. Поставити в сторону. Зробити крем з масла і цукру. розбити 3 яйця, змішати з борошняної сумішшю. В іншій мисці збити 60 г пісочний, тертий сир, ва...
Говяжья вырезка с грибами
Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами. опис приготування: Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтом...
Свічкова на сметані
хочу показати, як приготувати свічкова на сметані — один з найвідоміших рецептів чеської кухні. Це ніжна м'ясна вирізка з соусом і кнедликами. Ситна їжа для справжніх гурманів! опис приготування: Зазвичай свічкова подається з кнедликами. Готують їх з тіста, замішує на молоці і яйці з пшеничним...
Шоколадний пиріг з безе
Рецепт приготування шоколадного пирога з повітряним безе. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти кірку для на аркуші для випічки, випікати до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути, відкласти в сторону. Підготувати миску з ситом. У середній каст...
Горох з копченими реберцями
З дитинства пам'ятаю запах гороху з копченими реберцями. Такий суп моя бабуся варила тільки в грубці. Пічки зараз у багатьох немає, але ось як приготувати горох з копченими реберцям я вас навчу. опис приготування: При подачі на стіл, суп можна прикрасити гілочкою зелені або додати до нього жме...
Вершкова заправка для салату
Підготуйте жирні вершки, лимонний сік і білий перець. Будемо насичувати салати вершковим смаком. Вершкова заправка для салату підходить для свіжих і варених овочів. Тому її застосування немає меж. опис приготування: Вершкова заправка для салату так само може послужити вам відмінним соусом до з...
Свиная грудинка в луковой шелухе
Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...
Шоколадні тістечка в глазурі
Рецепт приготування шоколадних тістечок з карамельною глазур'ю. опис приготування: Ці чудові тістечка стануть знахідкою для справжніх гурманів. шоколаду— 180 грам цукру— 2 склянки яйця— 3 штуки для глазурі:жирних вершків— 1/2 склянки цукру— 2 склянки солі— 2 чайних ложки желатину— 1,5 Ст. ...
Фокачча з сиром і базиліком
Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...
Грибний суп з капустою
Якщо вам подобаються грибні супи, дуже рекомендую приготувати чудовий грибний суп з капустою. Суп має приємну консистенцію, виходить наваристим і дуже ситним. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного супу з капустою. Суп готується зовсім нескладно, зазвичай я ви...
Шекерпаре
шекерпаре — приголомшливий, просочений сиропом турецька десерт! опис приготування: У посуд насипаємо 2 склянки борошна, робимо в середині лунку, вбиваємо туди яйце, цукрову пудру, олія, розпушувач, манку і ваніль. Спочатку перемішуємо все що в середині, потім змішуємо з борошном, додаючи її в ...
Свиная корейка на кости с морковью
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...
Стейк з полентой і смаженими помідорами
Рецепт приготування яловичого стейка з полентой, сир пармезан, цибулею і помідорами опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій каструлі довести 4 склянки води до кипіння. На великому аркуші для випічки викласти помідори з білою частиною цибулі і 1 столовою ложкою олії, при...