Рецепт Груші, запечені з сиром

Рецепт Груші, запечені з сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування груш, запечених з сиром, медом і горіхами.

опис приготування:

Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d.

приготування:

Розрізати груші навпіл і за допомогою чайної ложки витягти м'якоть з насінням, щоб в кожній половинці вийшло довгасте поглиблення. Скропити груші лимонним соком і посипати корицею. Перемішати в мисці сир, сметану, мед і подрібнені горіхи. Викласти в поглиблення груші отриману начинку. Обернути кожну половинку груші фольгою, покласти на деко і випікати в духовці протягом 25 хвилин, поки груші не стануть м'якими. Готовність груш можна перевірити зубочисткою.


  • груші— 2 штуки
  • сиру— 100 грам
  • сметани— 1 Ст. ложка
  • рідкого меду— 1 Чайна ложка
  • лимонного соку— 1 Чайна ложка
  • горсть орехов— 1 штука
  • кориці— 1 щіпка
Ніжний десерт з груш з сиром доставить вам справжнє задоволення. Для його приготування вибирайте великі і щільні фрукти. Як горіхів ви можете взяти мигдаль, funduk, fistashki і t.d.

приготування:

Розрізати груші навпіл і за допомогою чайної ложки витягти м'якоть з насінням, щоб в кожній половинці вийшло довгасте поглиблення. Скропити груші лимонним соком і посипати корицею. Перемішати в мисці сир, сметану, мед і подрібнені горіхи. Викласти в поглиблення груші отриману начинку. Обернути кожну половинку груші фольгою, покласти на деко і випікати в духовці протягом 25 хвилин, поки груші не стануть м'якими. Готовність груш можна перевірити зубочисткою.


Подібні рецепти

Груші в журавлинному соусі

Салат з куркою, ананасами і волоськими горіхами

Рецепт приготування десерту з груш в журавлинному соусі. Подавайте цей десерт теплим або охолодженим з морозивом або вершками. опис приготування: Викласти груші у велику каструлю. Додати достатньо води, щоб вода покривала груші (близько 4 чашок). Додати цукор, корицю, цитрусові кірки, мед і л...

Груші в червоному вині

Груші в червоному вині

груші, приготовані до м'якості в червоному вині та лікері з чорної смородини, подається з сиропом і заварним кремом. кількість порцій: 6 червоне вино— 750 мілілітрів лікер чорної смородини— 250 мілілітрів цукрова пудра— 100 грам груші— 3 штуки стручок ванілі— 1 штука заголовок для палітурки— 2 ...

Свіжі груші і підсмажені креветки

Свіжі груші і підсмажені креветки

опис приготування: 1. Каструлю наповніть водою, підсолити і доведіть до кипіння. Бланшируйте груші і моркву протягом 30 секунд, потім злийте відразу ж злийте воду. У невеликій мисці змішайте сіль, цукор, курячий бульйон і кукурудзяний крохмаль. Відставте в сторону. 2. Нагрійте сковороду на серед...

Гриби, запечені з сиром

Гриби, запечені з сиром

Якось треба було приготувати щось швидке на закуску. Відмінно пішли такі гриби під біле вино. пробуйте. опис приготування: Обсмажуємо гриби з цибулею, викладаємо в маленькі формочки для запікання, присипаємо сиром і відправляємо в духовку на 8 хвилин. швидко, просто і смачно! печериці— 300 г...

Печериці, запечені з сиром

Печериці, запечені з сиром

печериці, запечені з сиром, — дивовижно смачна закуска. соковита, ароматна, вмить зникає з тарілки. Приготуйте її — і ваші близькі обов'язково попросять зробити ще! опис приготування: Коли душа вимагає свята — з нею важко сперечатися. Та й не потрібно. Простіше влаштувати свято. З гостями або ...