Рецепт Говяжья вырезка с грибами
Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами.
опис приготування:
Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтому оно пользуется большой популярностью. Блюдо не на каждый день ввиду дорогой стоимости основного ингредиента, но на праздничный стол его с легкость и гордостью можно представить.
- Говяжа вирізка— 700-1000 грам
- сіль, перець— За смаком
- Оливкова олія— 1,5 Ст. ложки
- гриби— 450 грам
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- Luk-salotų— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- естрагон сушений— 1,5 чайних ложки
2. У сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть м'ясо.
3. Обжаривайте мясо со всех сторон до золотистой корочки.
4. Переложите мясо в духовку, запікайте його при 220 градусах близько 20 хвилин (проверьте внутреннюю температуру мяса, вона повинна бути близько 57 градусів). Переложите мясо на тарелку и накройте его фольгой, залиште на 10-15 хвилин.
5. Тем временем разогрейте в сковороде сливочное масло, додайте подрібнену цибулю і часник, обсмажуйте 30 секунд.
6. Наріжте пластинками гриби, викладіть їх в сковороду.
7. Обсмажуйте гриби до готовності. Додати сіль, додайте трави, влийте 1-2 столовых ложек теплой воды и соскребите все со дна и боков.
8. Нарежьте мясо небольшими ломтиками и подавайте с грибами.
Подібні рецепти
Грудинка говяжья
Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...
Грудинка говяжья тушеная
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...