Рецепт Говяжья вырезка с грибами

Рецепт Говяжья вырезка с грибами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Это вкусное мясное блюдо готовится сперва на сковороде, а затем в духовке. Подается говядина с обжаренными на сковороде грибами. Розповім про те, как приготовить говяжью вырезку с грибами.

опис приготування:

Это блюдо относится к тем, на приготовление которых вы не потратите целый день, поэтому оно пользуется большой популярностью. Блюдо не на каждый день ввиду дорогой стоимости основного ингредиента, но на праздничный стол его с легкость и гордостью можно представить.

  • Говяжа вирізка— 700-1000 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— 1,5 Ст. ложки
  • гриби— 450 грам
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • естрагон сушений— 1,5 чайних ложки
Говяжья вырезка с грибами - фото крок 1 1. Достаньте мясо из холодильника перед приготовлением за 1-2 годину. Натрите его солью и черным молотым перцем со всех сторон.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 2 2. У сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть м'ясо.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 3 3. Обжаривайте мясо со всех сторон до золотистой корочки.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 4 4. Переложите мясо в духовку, запікайте його при 220 градусах близько 20 хвилин (проверьте внутреннюю температуру мяса, вона повинна бути близько 57 градусів). Переложите мясо на тарелку и накройте его фольгой, залиште на 10-15 хвилин.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 5 5. Тем временем разогрейте в сковороде сливочное масло, додайте подрібнену цибулю і часник, обсмажуйте 30 секунд.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 6 6. Наріжте пластинками гриби, викладіть їх в сковороду.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 7 7. Обсмажуйте гриби до готовності. Додати сіль, додайте трави, влийте 1-2 столовых ложек теплой воды и соскребите все со дна и боков.

Говяжья вырезка с грибами - фото крок 8 8. Нарежьте мясо небольшими ломтиками и подавайте с грибами.

Подібні рецепти

Говяжья печень с курагой и яблоком

Грудинка говяжья

Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...

Грудинка говяжья тушеная

Грудинка говяжья тушеная

Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...