Рецепт Шоколадний пиріг з безе
Рецепт приготування шоколадного пирога з повітряним безе.
опис приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. Викласти кірку для на аркуші для випічки, випікати до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути, відкласти в сторону.
Підготувати миску з ситом.
У середній каструлі збити 2/3 склянки цукру, какао-порошок, пристрасть і 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю. Поступово додати згущене молоко. Додати яєчні жовтки.
Поставити каструлю на середній вогонь, варити, постійно збиваючи, до першого великого міхура, близько 5 хвилин. Зменшити вогонь до мінімуму, готувати 1 хвилину, збиваючи постійно.
Відразу ж вилити суміш через сито в підготовлену миску. Додати масло і ваніль.
Вилити суміш на запечену скоринку для пирога. Накрити пластиковою плівкою і поставити в холодильник не менше, ніж на 2 годину, або до 1 дня.
Розігріти духовку до 230 градусів. використовуючи міксер, збиті яєчні білки, залишилися 1/3 склянки цукру, 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю. Викласти безе поверх шоколадної начинки пирога і випікати, поки безе не стане злегка коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Подавати відразу ж.
- цукру— 1 Склянка
- какао— 3 Ст. ложки
- борошна— 2 Ст. ложки
- і 1 чайная ложка кукурузного крахмала— 1 Ст. ложка
- банка згущеного молока— 1 штука
- великих яйця, розділених на білки і жовтки— 3 штуки
- вершкового масла, нарізаного на дрібні шматочки— 3 Ст. ложки
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
Підготувати миску з ситом.
У середній каструлі збити 2/3 склянки цукру, какао-порошок, пристрасть і 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю. Поступово додати згущене молоко. Додати яєчні жовтки.
Поставити каструлю на середній вогонь, варити, постійно збиваючи, до першого великого міхура, близько 5 хвилин. Зменшити вогонь до мінімуму, готувати 1 хвилину, збиваючи постійно.
Відразу ж вилити суміш через сито в підготовлену миску. Додати масло і ваніль.
Вилити суміш на запечену скоринку для пирога. Накрити пластиковою плівкою і поставити в холодильник не менше, ніж на 2 годину, або до 1 дня.
Розігріти духовку до 230 градусів. використовуючи міксер, збиті яєчні білки, залишилися 1/3 склянки цукру, 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю. Викласти безе поверх шоколадної начинки пирога і випікати, поки безе не стане злегка коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Подавати відразу ж.
Подібні рецепти
«графські руїни» з безе (класичний рецепт)
Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...
Shtveytsarskaya безе
Швейцарська меренга або заварний білковий крем ідеально підходить для прикраси тортів, капкейков, тістечок і десертів. Їм також прошаровують рулети, пироги, торти. ділюся рецептом! опис приготування: Нічого складного в приготуванні швейцарської меренги немає. Вона чудово підходить для прикраси...
Шоколадний пиріг «Ерл Грей»
Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Глазурований шоколадний пиріг
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...