Рецепт Горох з копченими реберцями
З дитинства пам'ятаю запах гороху з копченими реберцями. Такий суп моя бабуся варила тільки в грубці. Пічки зараз у багатьох немає, але ось як приготувати горох з копченими реберцям я вас навчу.
опис приготування:
При подачі на стіл, суп можна прикрасити гілочкою зелені або додати до нього жменю грінок.
- Копчені свинячі ребра— 800 грам
- горох колотий— 300 грам
- Картопля— 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Лавровий лист— 3 штуки
- перець горошок— 4-5 штук
- сіль— За смаком
На наступний ранок встаємо, беремо для супу копчені свинячі реберця і поділяємо їх по кісточках.
А тепер беремо сковорідку, бажано, з товстим дном, щоб овочі не згоріли, наливаємо в неї рослинного масла і кидаємо туди цибулю, обсмажувати до золотистої скоринки, після чого до нього повинна приєднатися морква, нарізана дрібною соломкою, все перемішати.
Тепер в сковорідку викладаємо реберця і тушкуємо їх хвилин 5. Потім все перемішуємо і знову під закритою кришкою тушкуємо ще хвилин 10. 10 хвилин пройшло, в сковорідку виливаємо 200 мл води, закриваємо кришкою і тушкуємо ще 20 хвилин.
Реберця прибираємо з сковорідки і залишаємо їх у бік. А тим часом, в сковорідку до цибулі і моркві додаємо горох, перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо на помірному вогні 10 хвилин.
Поки горох гаситься, ми повинні відокремити м'ясо від кісточок і порізати його і знову прибрати в сторону. У сковорідку виливаємо ще 1,5-2 літра води (сковорідку брала глибоку, майже що казан, ви можете взяти звичайну каструлю, але вилити в неї весь вміст сковорідки) і довести до кипіння. Потім в каструлю додати і м'ясо, і дрібно порізану картоплю, лавровий лист, перець, закрити кришкою і варити ще хвилин 40.
Подібні рецепти
Торт на сковороді зі сметаною
Прохолодною восени всім хочеться тепла. А найтепліше блюдо — це каша. смачна, корисна, ситна — горохова каша відмінно зігріє вас в осінній дощовий день. опис приготування: Горох треба замочити, а потім поставити на вогонь в глибокій сковороді, заливши водою. Ребра обсмажте і додайте до майже г...
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями — ситне, смачне першу страву з ніжною, бархатистою структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу. опис приготування: Суп-пюре з гороху і копчених реберець приготувати дуже просто, тільки потрібно заздалегідь замочити сухий горох у ...
Горохове пюре з копченими реберцями
Ця страва — великий джерело природного білка, смачне і корисне. Приготуйте горохове пюре з копченими реберцями на обід або вечерю. опис приготування: Горохове пюре в нинішні часи незаслужено забуте. А ось наші батьки досить часто готували цю кашу і з шкварками, і з ковбасками, та й просто зі с...
Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
Рецепт приготування горохового супу з копченими реберцями в мультиварці — для вас! Виходить ніжне і водночас дуже ситне блюдо. Сподобається всім любителям перших страв з насиченим смаком! опис приготування: Цей простий рецепт горохового супу з копченими реберцями в мультиварці мені дуже подоба...
Солянка з копченими реберцями
Люблю я солянку ніде правди діти. Так смачно, так ситно, Тас-який смак! Ця страва "; два в одному ";: і суп, і друге. готувати, звичайно, не просто і не швидко, але того варте. приступаємо! опис приготування: Ось вам докладний рецепт солянки з копченими реберцями з фото. Продуктів знадобитися ...