Рецепт Яловичина в сухарях
Яловичина в сухарях — це дуже смачні яловичі відбивні, які я обсмажую на сковорідці в товчених сухарях. М'ясо виходить досить смачним і прекрасно поєднується з різними гарнірами і соусами.
опис приготування:
Яловичина в сухарях — це вдосконалений рецепт. Замість того, щоб готувати стейк як завжди, я вирішила поекспериментувати і повинна сказати, що експеримент вдався. Мені особисто дуже сподобалося! Що можу порадити. По перше, не шкодуючи ні часу, ні грошей, знайти гарне стейкових м'ясо молодої яловичини. Якщо ж у Вас немає можливості купити стейкових м'ясо, то перед смаженням раджу м'ясо замаринувати в лимоні і в соєвому соусі, таким чином яловичина буде м'якою і смачною.
Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 300-400 грам
- яйце— 1 штука
- борошно— 100 грам
- товчені сухарі— 100 грам
- сіль, перець, приправи— — За смаком
Мясо слегка отбиваем тупой стороной ножа. солимо, перчим и даем немного полежать мясу.
В плоскую тарелку насыпаем муку, в другую называем толченые сухари. В удобной (желательно тоже в плоской с углублением посуде) збиваємо яйце. Сначала говядину обваливаем в муке, затем опускаем в яйцо, потім в сухарі. Так делаем с каждым кусочком.
Обжариваем каждый кусочек в небольшом количестве масла с двух сторон по 3-5 хвилин.
Подібні рецепти
Риба, смажена в сухарях
Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...
Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі
Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...
Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Яловичина каррі «Пананг»
Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...