Рецепт Яловичина в сухарях

Рецепт Яловичина в сухарях
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Яловичина в сухарях — це дуже смачні яловичі відбивні, які я обсмажую на сковорідці в товчених сухарях. М'ясо виходить досить смачним і прекрасно поєднується з різними гарнірами і соусами.

опис приготування:

Яловичина в сухарях — це вдосконалений рецепт. Замість того, щоб готувати стейк як завжди, я вирішила поекспериментувати і повинна сказати, що експеримент вдався. Мені особисто дуже сподобалося! Що можу порадити. По перше, не шкодуючи ні часу, ні грошей, знайти гарне стейкових м'ясо молодої яловичини. Якщо ж у Вас немає можливості купити стейкових м'ясо, то перед смаженням раджу м'ясо замаринувати в лимоні і в соєвому соусі, таким чином яловичина буде м'якою і смачною.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 300-400 грам
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 100 грам
  • товчені сухарі— 100 грам
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
Яловичина в сухарях - фото крок 1 Говядину промываем под проточной водой и нарезаем на равные куски. Удаляем ненужную пленку и жир.

Яловичина в сухарях - фото крок 2 Мясо слегка отбиваем тупой стороной ножа. солимо, перчим и даем немного полежать мясу.

Яловичина в сухарях - фото крок 3 В плоскую тарелку насыпаем муку, в другую называем толченые сухари. В удобной (желательно тоже в плоской с углублением посуде) збиваємо яйце. Сначала говядину обваливаем в муке, затем опускаем в яйцо, потім в сухарі. Так делаем с каждым кусочком.

Яловичина в сухарях - фото крок 4 Обжариваем каждый кусочек в небольшом количестве масла с двух сторон по 3-5 хвилин.

Подібні рецепти

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Риба, смажена в сухарях

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...

Фарширована яловичина

Фарширована яловичина

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Яловичина каррі «Пананг»

Яловичина каррі «Пананг»

Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...