Рецепт Свиная грудинка в луковой шелухе

Рецепт Свиная грудинка в луковой шелухе
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися.

опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу грудинку в цибулинні. Для аромату і більш інтенсивного смаку рекомендую використовувати обов'язково часник, а ось що стосується інших спецій, то тут все залежить від ваших смакових уподобань. В даному випадку грудинка натирається меленим перцем і коріандром.

  • Грудинка свиная— 1 кілограм
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1 Чайна ложка
  • перець— За смаком
  • часник— 8-12 зубчиків
  • Лавровий лист— 2-5 штук
  • Lukovaâ лушпиння— За смаком
Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 1 1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Доведіть до кипіння 1 літр води і розчиніть в ньому сіль.

Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 2 2. Лушпиння промийте кілька разів і обсушити. Зручно використовувати для цього друшляк. Викладіть приблизно половину на дно каструлі. Додайте лавровий лист, можна покласти кілька горошин запашного перцю.

Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 3 3. Грудинку вимийте і висушіть. нашпигуйте часником.

Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 4 4. Викладіть в каструлю.

Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 5 5. Зверху розподіліть залишилася лушпиння.

Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 6 6. Влийте солону воду і після закипання млоїте на дуже повільному вогні години 1.5.

Свиная грудинка в луковой шелухе - фото крок 7 7. Готову грудинку натріть сумішшю перцю і коріандру (можна взяти і інші спеції за смаком) і остудіть.

Подібні рецепти

Грудинка свиная жареная

Новорічна закуска з сиру та картоплі

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Грудинка свиная соленая

Грудинка свиная соленая

Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Свиная грудинка на кости

Свиная грудинка на кости

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Свиная корейка на кости с морковью

Свиная корейка на кости с морковью

свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...