Рецепт Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися.
опис приготування:
Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу грудинку в цибулинні. Для аромату і більш інтенсивного смаку рекомендую використовувати обов'язково часник, а ось що стосується інших спецій, то тут все залежить від ваших смакових уподобань. В даному випадку грудинка натирається меленим перцем і коріандром.
- Грудинка свиная— 1 кілограм
- сіль— 3 Ст. ложки
- Koriandr— 1 Чайна ложка
- куркума— 1 Чайна ложка
- перець— За смаком
- часник— 8-12 зубчиків
- Лавровий лист— 2-5 штук
- Lukovaâ лушпиння— За смаком







Подібні рецепти

Сало, засоленное в луковой шелухе
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Грудинка свиная соленая
Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Свиная грудинка на кости
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Свиная корейка на кости с морковью
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным. опис приготування: Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить т...