Рецепт Свиная корейка на кости с морковью
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептом — свиная корейка на кости с морковью. Пара хитростей — и мясо получается очень сочным.
опис приготування:
Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить так, щоб воно вийшло ніжним і соковитим. Я перепробовала множество способов приготовления корейки, и самым эффективным мне видится именно этот. Свиняча корейка на кістці — рецепт которой я нашла в одном из кулинарных блогов — виходить дуже ніжною, соковитою, немного жирной. Под красное вино идет отменно.
Дуже сподіваюся, що блюдо вам сподобається. Удачі в приготуванні!
- чебрець— 1 Ст. ложка
- часник— 10 зубчиків
- чорнослив— 250 грам
- Чорний перець— 1 Чайна ложка
- барбарис— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
- свиняча корейка (ок. 3 кг) — 1 штука
- паприка— 1 Ст. ложка
- лимон— 2 штуки
- орегано сухий— 1 Ст. ложка
- чебрець сухий— 1 Ст. ложка
- суміш перців— 1 Чайна ложка
- цукор— 3 Ст. ложки
- морква— 1,5 кілограма
А вот и наша корейка.
Срезаем с корейки шкуру, в жире делаем надрезы, шпигуем курагой и чесноком.
Аналогично делаем надрезы в самом мясе, тоже шпигуем курагой и чесноком.
Сало надрезаем сеточкой глубиной 5-7 мм.
Натираем корейку специями с одной стороны…
…и с другой стороны.
Заворачиваем корейку в пищевую пленку — і на ніч в холодильник.
Морква нарезаем на пальчики размером около 6 см.
Смешиваем морковь с несколькими зубчиками чеснока, спеціями, цукром, сіллю, специями и небольшим количеством лимонного сока. Оставляем на ночь мариноваться.
На следующий день корейку из пищевой пленки перекладываем в рукав для запекания, туда же кладем немного целой кураги. запікаємо 40-50 хвилин при 180-200 градусах.
Замаринованную морковь тем временем обжариваем в растительном масле на среднем огне. Зажаривать не нужно, просто немного припустить.
Мясо спустя указанное время достаем из рукава. Половину соуса, выделившегося из кураги, смешиваем с припущенной морковью. Оставшуюся половину соуса вместе с корейкой кладем на противень, застелений фольгою, і запікаємо ще 15 хвилин при 200 градусах.
Готовую корейку остается только нарезать на порционные кусочки и подать вместе с морковным гарниром.
Смачного!
Подібні рецепти
Круасани з мандариновий джемом і мигдалем
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...
Грудинка свиная жареная
Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Грудинка свиная соленая
Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...
Свиная грудинка в луковой шелухе
Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...