Рецепт Свиная корейка на кости с морковью

Рецепт Свиная корейка на кости с морковью
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
свиняча корейка — мясо достаточно сухое, и вкусно приготовить его непросто. Делюсь очень удачным рецептомсвиная корейка на кости с морковью. Пара хитростейи мясо получается очень сочным.

опис приготування:

Як відомо, свиняча корейка — мясо очень вредное. Его довольно сложно приготовить так, щоб воно вийшло ніжним і соковитим. Я перепробовала множество способов приготовления корейки, и самым эффективным мне видится именно этот. Свиняча корейка на кістці — рецепт которой я нашла в одном из кулинарных блогов — виходить дуже ніжною, соковитою, немного жирной. Под красное вино идет отменно.

Дуже сподіваюся, що блюдо вам сподобається. Удачі в приготуванні!


  • чебрець— 1 Ст. ложка
  • часник— 10 зубчиків
  • чорнослив— 250 грам
  • Чорний перець— 1 Чайна ложка
  • барбарис— 1 Ст. ложка
  • сіль— — За смаком
  • свиняча корейка (ок. 3 кг)  — 1 штука
  • паприка— 1 Ст. ложка
  • лимон— 2 штуки
  • орегано сухий— 1 Ст. ложка
  • чебрець сухий— 1 Ст. ложка
  • суміш перців— 1 Чайна ложка
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • морква— 1,5 кілограма
Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 1 ось — всі наші інгредієнти (крім м'яса). Если нет какой-то специи или травки в наличии — не впадай у відчай, сойдет и так.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 2 А вот и наша корейка.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 3 Срезаем с корейки шкуру, в жире делаем надрезы, шпигуем курагой и чесноком.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 4 Аналогично делаем надрезы в самом мясе, тоже шпигуем курагой и чесноком.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 5 Сало надрезаем сеточкой глубиной 5-7 мм.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 6 Натираем корейку специями с одной стороны

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 7и с другой стороны.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 8 Заворачиваем корейку в пищевую пленку — і на ніч в холодильник.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 9 Морква нарезаем на пальчики размером около 6 см.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 10 Смешиваем морковь с несколькими зубчиками чеснока, спеціями, цукром, сіллю, специями и небольшим количеством лимонного сока. Оставляем на ночь мариноваться.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 11 На следующий день корейку из пищевой пленки перекладываем в рукав для запекания, туда же кладем немного целой кураги. запікаємо 40-50 хвилин при 180-200 градусах.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 12 Замаринованную морковь тем временем обжариваем в растительном масле на среднем огне. Зажаривать не нужно, просто немного припустить.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 13 Мясо спустя указанное время достаем из рукава. Половину соуса, выделившегося из кураги, смешиваем с припущенной морковью. Оставшуюся половину соуса вместе с корейкой кладем на противень, застелений фольгою, і запікаємо ще 15 хвилин при 200 градусах.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 14 Готовую корейку остается только нарезать на порционные кусочки и подать вместе с морковным гарниром.

Свиная корейка на кости с морковью - фото крок 15 Смачного!

Подібні рецепти

Свиная грудинка на кости

Круасани з мандариновий джемом і мигдалем

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Грудинка свиная жареная

Грудинка свиная жареная

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Грудинка свиная соленая

Грудинка свиная соленая

Солона свиняча грудинка - відмінна закуска на всі випадки життя. Ароматна і смачна, вона стане в нагоді і коли гості на порозі, і на природу можна взяти або на приготування швидкого сніданку з яєчнею. опис приготування: Свиняча солона грудинка - це справжня знахідка для будь-якого кулінара. це...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...