Рецепти muscleman.com.ua

Яловичий язик в мультиварці

Яловичий язик в мультиварці

Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування яловичого мови в мультиварці, над плитою стояти менше, та й м'ясо вийде м'якше і соковитіше. здорова, ситна і смачна закуска! опис приготування: Такий простий рецепт яловичого мови в мультиварці добре підходить для випадків, коли хочеться по...

Солодкий картопля з йогуртом і коріандром

Солодкий картопля з йогуртом і коріандром

Простий рецепт приготування картопляних пиріжків з йогуртом і коріандром. опис приготування: Смачний і простий рецепт закуски з картоплі. Гості неодмінно оцінять і полюблять це блюдо. відвареної солодкий картопля— 2 штуки кокосове молоко— 5 Ст. ложок листя кінзи— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложк...

Суп по-східному

Суп по-східному

Рецепт супу по-східному з грибами на качиному бульйоні. опис приготування: Східна кухня завжди вражає нас різноманітністю смаків. Спробуйте приготувати новинку східної кухні - грибний суп на качиному бульйоні! качка— 1 штука цибуля-пористий— 1/2 штуки лука— 1/2 штуки морква— 2 штуки Luk-salo...

Шашлик з телятини по-грузинськи

Шашлик з телятини по-грузинськи

Ніжний і соковитий шашлик з телячого м'яса — це настільки здорово, що слів не вистачити, щоб описати його справжній смак! М'ясо попередньо маринується, а потім смажиться на мангалі до готовності. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування шашлику з телятини по-грузинськи...

Яловичі реберця в вині

Проста закуска з оселедця

Щоб приготувати яловичі реберця у вині, доведеться витратити на це чимало вільного часу. але, повірте, воно того варте — ви і ваші гості будете в захваті від ніжних і ароматних реберець! опис приготування: Яловичі реберця в вині — просто ідеальне блюдо. його приготування, по суті, дуже просте....

Вершковий суп-пюре з печерицями

Вершковий суп-пюре з печерицями

Рецепт цього вершкового супу-пюре з печерицями народився після переробки декількох варіантів приготування грибного супу. Результат вийшов відмінним: суп свіжий, ніжний і дуже смачний. опис приготування: Вершковий суп-пюре з печерицями в самому кінці варіння можна присмачити однією чайною ложко...

Яловичина тушкована в горщику

Яловичина тушкована в горщику

Один з кращих способів приготування яловичини, який тільки можна придумати — ніжне м'ясо в гірчично-сметанному заливанні. розповідаю, як приготувати яловичину тушковану в горщику. Насолоджуйтесь опис приготування: Я вже не знаю кому як, але для мене приготування яловичини — це хвора тема, що я...

Вершковий соус на Пожарського

Вершковий соус на Пожарського

Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...

Фаршировані капелюшки печериць

Фаршировані капелюшки печериць

Коли попереду торжество або романтичну вечерю, хочеться чогось неординарного. Пропоную вам спробувати нафарширувати капелюшки печериць. Смачно і дуже красиво. те, що і було потрібно! опис приготування: гриби — чудове блюдо. Але збирати самим їх можна, тільки якщо відмінно розбираєшся в грибах....

Голубці (простий рецепт)

Голубці (простий рецепт)

Навряд чи російська людина не любить або не знає таке блюдо, як голубці. це ситне, просте і в той же час смачне блюдо, яке не складно готувати. Сьогодні я розповім, як приготувати голубці! опис приготування: Такі голубці виходять м'якими і соковитими. Більш того, це блюдо з розряду економне. Г...

Скумбрія з болгарським перцем

Скумбрія з болгарським перцем

Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...

Соус до грецького салату

Соус до грецького салату

Хто з нас не знає один з найпопулярніших салатів родом із сонячної Греції? Це легкий овочевий салат, заправка до якого також повинна бути свіжою. Соус до грецького салату приготує кожен. опис приготування: Цей соус підходить не тільки в якості заправки до грецького салату. Він годиться і для м...

Холодна закуска з соєвим м'ясом

Холодна закуска з соєвим м'ясом

Пікантна легка закуска з соєвим м'ясом відмінно підійде до ваших гарячих страв. Прянощі надають їй особливий смак і аромат. Ідеально для святкового столу. А соєве м'ясо ще й корисно! опис приготування: Як приготувати холодну закуску з соєвим м'ясом? 1. яйце відварити, очистіть і дрібно поріжте...

Сквош з яблуком

Сквош з яблуком

Рецепт приготування сквошу з яблуками. Смачне і корисне блюдо для всієї родини. опис приготування: Щоб легко очистити сквош, покласти його у велику каструлю з киплячою водою і варити 15 хвилин. Вилийте киплячу воду і залийте холодною водою і дайте 5 хвилин постояти, щоб охолодити. Коли досить ...

Гриби з сиром на сковороді

Гриби з сиром на сковороді

Я пропоную рецепт дуже оригінальною і смачною вегетаріанської закуски — гриби з сиром на сковороді. Подаю я їх на підсушеному батоні зі свіжими овочами. Красиво, смачно і корисно! пробуємо? опис приготування: Тости та гриби з сиром на сковороді — чудове частування, яке можна подавати і на снід...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Щи зі свіжої капусти

Щи зі свіжої капусти

щи, або капустяний суп, - це традиційне блюдо російської кухні, яке сучасні господині готують, використовуючи свої маленькі секрети, щоб надати страві оригінального і неповторного смаку. опис приготування: У нашій родині всім дуже подобаються щі зі свіжої капусти, зварені на м'ясному бульйоні...

Солодкий соус

Солодкий соус

Цей солодкий соус на основі ананасового соку і укусу прекрасно підійде для м'яса. Він дуже просто готується, прекрасно виглядає на столі, смачний і в гарячому, і в холодному вигляді. опис приготування: При приготуванні цього соусу не обов'язково використовувати саме ананасовий сік: прекрасно п...

Листковий салат з маринованими грибами

Листковий салат з маринованими грибами

Урізноманітнити меню святкового столу хочу запропонувати вам нескладним, але досить цікавим салатом. насичений смак, чудове поєднання інгредієнтів і досить простий процес. Варто спробувати! опис приготування: Основну масу часу, витрачену на процес, займає варіння овочів. Після того, як вони го...

Спагеті з салатом і яйцями

Спагеті з салатом і яйцями

Рецепт приготування спагетті з салатом фризі, беконом, сиром і смаженими яйцями. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності. Відкласти в сторону рідина, що залишилася після варіння, злити воду і викласти макарони у велику миску. Тим часо...