Рецепт Яловичий язик в мультиварці
Хочу поділиться з вами цікавим способом приготування яловичого мови в мультиварці, над плитою стояти менше, та й м'ясо вийде м'якше і соковитіше. здорова, ситна і смачна закуска!
опис приготування:
Такий простий рецепт яловичого мови в мультиварці добре підходить для випадків, коли хочеться подати на закуску щось особливе, а не покупну ковбасу. Ну, або в тих випадках, коли при обробленні м'яса у вас виявилася мова, а ви не знаєте, що з ним робити. Тому і розповідаю, як приготувати яловичий язик в мультиварці!
- Мова— 2 кілограма
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Лавровий лист— 4 штуки
- часник— 7 зубчиків
- спеції— 15 грам
- Перець горошком— 5 грам
- сіль— 1 Ст. ложка
2. В режимі "; Суп" варимо 2-2,5 годин. Промиваємо під холодною водою. Воду з чаші виливаємо.
3. Чашу мультиварки моєму, засипаємо туди всі інгредієнти (цибулю і моркву з часником краще, звичайно, помити, почистити і подрібнити).
4. Поверх спецій укладаємо мову, заливаємо чистою водою до верхньої позначки і в тому ж режимі варимо ще годину.
5. остужаем, очищаємо від шкірки, нарізаємо і можна подавати!
Подібні рецепти
Бульйон яловичий в мультиварці
Навіть самий звичайний варений язик - вже сам по собі делікатес, а якщо його ще й запекти, да в ароматної соусі, тоді страва стане більш ніж вишуканим. Я розповім, як приготувати яловичий язик в духовці. опис приготування: Незважаючи на те, що яловичий язик вважається делікатесом і подається н...
Яловичий язик в клярі
Мова - один з найсмачніших субпродуктів, Котрий, на жаль, не використовується для приготування великої кількості страв, але найчастіше подається просто в відвареному вигляді під соусом. опис приготування: Приготувати яловичий язик в клярі дуже просто. Єдине: яловичий язик необхідно попередньо ...
Яловичий язик з солоним огірком
Ви любите яловичий язик? Тоді салат з мови з солоними огірками вам теж сподобається. Я додаю маринована цибуля та горошок, виходить ситно і смачно! Отже, дивіться мій рецепт і пробуйте! опис приготування: Яловичий язик краще заздалегідь відварити і гарненько остудити, тоді він легко ріжеться к...
Яловичий рубець в томатному соусі
Зараз ми рідко готуємо рубець, і марно. Добре приготований рубець - смачне, поживна і дуже корисне блюдо. звичайно, досить клопітно, але безумовно воно того варто. опис приготування: Рубець містить велику кількість вітамінів групи В, в ньому зовсім немає вуглеводів, мало жиру і дуже багато бі...
Яловичий рулет з макаронами
Незвичайний рецепт рулету, в якому тісто знаходиться не зовні, а всередині м'ясної оболонки опис приготування: Спочатку варимо макарони в киплячій підсоленій воді до готовності. Відкидаємо готові макарони на друшляк, щоб дати воді стекти. Потім додаємо масло, перемішуємо і залишаємо під закрит...