Рецепт Вершковий суп-пюре з печерицями

Рецепт Вершковий суп-пюре з печерицями
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт цього вершкового супу-пюре з печерицями народився після переробки декількох варіантів приготування грибного супу. Результат вийшов відмінним: суп свіжий, ніжний і дуже смачний.

опис приготування:

Вершковий суп-пюре з печерицями в самому кінці варіння можна присмачити однією чайною ложкою лимонного соку. Щоб не утворювалося грудок при вливанні молока рекомендую використовувати віночок. Селера варіть разом з цибулею і цибулею пореєм. Вершковий суп-пюре з печерицями можна подрібнити блендером. Але це необов'язково, так як густоту супу додає борошно, а гриби бажано порізати дуже дрібно. Я люблю подавати супи пюре з сухариками. Успіхів і приємного апетиту!

  • печериці— 450 грам
  • борошно— 70 грам
  • Вершкове масло— 110 грам
  • Бульйон курячий або вода— 1 Склянка
  • Цибуля— 110 грам
  • селера— 55 грам
  • цибуля пориста— 55 грам
  • молоко— 1,65 L
  • естрагон сухий— 14 чайних ложок
  • вершки жирні— 120 мілілітрів
  • сіль, перець— За смаком
Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 1 Добре помийте лук і селеру поріжте його на брусочки.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 2 У каструлі розтопіть масло.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 3 Додайте цибулю і обсмажте його близько 6 хвилин до прозорості.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 4 Додайте борошно і варіть ще 10 хвилин помішуючи.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 5 Влити бульйон і заважати, щоб не було грудочок.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 6 Молоко вливайте маленькими дозами, постійно помішуючи.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 7 Суп довести до кипіння і варити на повільному вогні 30 хвилин до загустіння.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 8 Додати естрагон.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 9 всипати печериці.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 10 Варити на повільному вогні.

Вершковий суп-пюре з печерицями - фото крок 11 через 10 хвилин влити вершки, сіль, перець. розмішати.

Подібні рецепти

Вершковий цибульний суп

Вершковий соус (оригінальний рецепт)

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Вершковий суп з брокколі та картоплею

Вершковий суп з брокколі та картоплею

Рецепт приготування супу з брокколі, картоплею, цибулею, сиром Стилтон, чорним перцем і сметаною. опис приготування: Цей ніжний суп з вершковим смаком сиру Стилтон, картоплею і брокколі зігріє вас в холодний зимовий день. Суп дуже простий у приготуванні і готується досить швидко. Якщо ви не мо...

Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з грибами

Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...