Рецепт Суп по-східному

Рецепт Суп по-східному
Кількість порцій: 5 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт супу по-східному з грибами на качиному бульйоні.

опис приготування:

Східна кухня завжди вражає нас різноманітністю смаків. Спробуйте приготувати новинку східної кухні - грибний суп на качиному бульйоні!

  • качка— 1 штука
  • цибуля-пористий— 1/2 штуки
  • лука— 1/2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • білого вина— 200 грам
  • для супу:качиного бульйону— 500 мілілітрів
  • рисової локшини— 200 грам
  • грибів кріміні— 4-5 штук
  • грибів шиітаке— 7 грам
  • грибів муер— 15 грам
  • пасти чилі— 1 Ст. ложка
  • ниок мам— 1 Ст. ложка
  • зеленого лука— 10 грам
  • кінзи— — За смаком
Суп по-східному - фото крок 1 1. Зніміть з качки шкіру і порубати її на частини

Суп по-східному - фото крок 2 2. Помістіть посіченою качку разом з потрохами в сотейник і готуйте в духовці при температурі 200 градусів, поки не зарум'яниться.

Суп по-східному - фото крок 3 3. Наріжте моркву і цибулю.

Суп по-східному - фото крок 4 4. Додайте нарізані овочі в сотейник і почекайте, поки вони підрум'яняться.

Суп по-східному - фото крок 5 5. Відцідіть жир і складіть інгредієнти в каструлю. Збризніть качку вином. Використовуйте залишки вина, щоб видалити залишки жиру з сотейника, розчинивши карамелізований жир за допомогою вина. Влийте його в каструлю. додайте води, вода повинна покрити качку. додайте зелень, перець горошком і помідор. Доведіть до кипіння і готуйте на маленькому вогні протягом 2 годин, часто знімаючи піну шумівкою.

Суп по-східному - фото крок 6 6. Відкладіть качине м'ясо і процідіть бульйон.

Суп по-східному - фото крок 7 7. Злегка пасеруйте гриби кріміні у вершковому маслі. Додайте в бульйон рисову локшину і гриби і варіть до готовності. Приправте бульйон пастою чилі і ниок мам. Відокремте качине м'ясо від кісток і помістіть в тарілку. Покладіть локшину і гриби поверх м'яса. Додайте кінзи і влийте бульйон. Декорують зеленою цибулею. Суп по-східному готовий до подачі на стіл.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Гороховий суп класичний рецепт

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...