Рецепт Шашлик з телятини по-грузинськи
Ніжний і соковитий шашлик з телячого м'яса — це настільки здорово, що слів не вистачити, щоб описати його справжній смак! М'ясо попередньо маринується, а потім смажиться на мангалі до готовності.
опис приготування:
До вашої уваги — класичний рецепт приготування шашлику з телятини по-грузинськи. М'ясо маринується цілу ніч (бажано) в суміші з мінералки, лимонного соку, цибулі та спецій. Потім готується на мангалі. Шашлик виходить обладнаний! сподіваюся, у вас все вийде!
- теляча вирізка— 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 5 штук
- лимон— 1/2 штуки
- суміш перців— За смаком
- Мінеральна вода— 1 літр
- сіль— За смаком
Коли м'ясо замаринується, нанизуємо його на шампура (так щоб залишалася відстань між шматочками). Між м'ясом "; вішаємо" кільця цибулі.
Уважно стежимо за шашликом, не забуваючи його перевертати. Смажимо до готовності!
Смачного!
Подібні рецепти
Торт «Ліза Сімпсон»
Рецепт для тих любителів шашлику, які вважають за краще готувати його не з жирного, а з дієтичного м'яса. Ніжний і соковитий шашлик з телятини припаде до смаку всім і залишить прекрасні відчуття. опис приготування: Телятина — відмінне м'ясо для шашлику, якщо ви віддаєте перевагу нежирне, дієти...
Шашлик з телятини в духовці
Якщо так хочеться гаряченького і соковитого м'яса, але погода поки не дозволяє поїхати за місто, тобто вихід. Дізнайтеся про те, як приготувати шашлик з телятини в духовці за моїм рецептом. опис приготування: Вся чоловіча частина буде вам вдячна за це приголомшливе гаряче блюдо. Воно перенесе ...
Шашлик з телятини в кефірі
тепло! Саме час вибиратися на природу з друзями, тому, звичайно ж, треба запастися рецептом для приготування смачного шашлику. Замаринуйте м'ясо за цим рецептом, ваш шашлик вийде відмінним. опис приготування: Багато хто з нас звик, що шашлик з яловичини або телятини виходить жорстким і сухим, ...
Ескалоп з телятини у вершковому соусі
Ескалоп з телятини, грибами і вершковим соусом. кількість порцій: 4 ескалоп телятини— 4 штуки гриби— 400 грам Luk-salotų— 1 штука петрушка— — За смаком оливкова олія— 4 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки вершки— 250 мілілітрів сіль, перець— — За смаком Нарізати гриби скибочками, порубати петрушку ...
Шурпа з телятини
Surp, як правило, готують з баранини, але є і виключення. Ось одне з них! По перше, я готував в мультиварці, по-друге, не з баранини, а з телятини. Вийшло дуже навіть непогано! опис приготування: Перед вами майже класичний рецепт приготування шурпи з телятини. Я використовував телячі реберця, ...