Рецепт Щи зі свіжої капусти

Рецепт Щи зі свіжої капусти
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
щи, або капустяний суп, - це традиційне блюдо російської кухні, яке сучасні господині готують, використовуючи свої маленькі секрети, щоб надати страві оригінального і неповторного смаку.


опис приготування:

У нашій родині всім дуже подобаються щі зі свіжої капусти, зварені на м'ясному бульйоні. Найкраще для приготування цього капустяного супу використовувати жирні шматки свинини, тоді бульйон виходить наваристим і ситним. Заправляти капустяний суп потрібно підсмаженою цибулею і томатним соком. Мій рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти, дуже простий, а результат просто відмінний. Такі щи не набридає, завжди виходять смачними і їх можна їсти хоч кожен день. Особливий смак щам зі свіжої капусти надають різноманітні заправки і прянощі. Такий капустяний суп можна подавати зі сметаною, приправляти часником, натертым хреном, подрібненою зеленню. Спробувавши хоч раз щі зі свіжої капусти, ваші домочадці будуть просити варити їх знову і знову. Отже, приступимо!

  • свиняча підчеревина— 400 грам
  • Картопля— 5-6 штук
  • капуста молода— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Томатний сік— 250 мілілітрів
  • Перець горошком— 2-3 штук
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • вода— 5 літрів
Щи зі свіжої капусти - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Очистіть картопля і цибуля. Промийте овочі під проточною водою. М'ясо залийте водою і поставте на вогонь, нехай закипить. Першу воду злийте, залийте свіжою, додайте сіль і перець горошком, варіть з моменту закипання 40-50 хвилин на повільному вогні. Періодично збирайте пінку, щоб бульйон був прозорим.

Щи зі свіжої капусти - фото крок 2 Картопля наріжте великими кубиками.

Щи зі свіжої капусти - фото крок 3 подрібніть цибулю.

Щи зі свіжої капусти - фото крок 4 нашинкуйтекапусту.

Щи зі свіжої капусти - фото крок 5 Додайте подрібнений картопля в бульйон, provara 15 хвилин. для 10 хвилин до закінчення варіння додайте нашатковану капусту.

Щи зі свіжої капусти - фото крок 6 В кінці приготування влийте пересмажений з томатним соком цибулю і прокип'ятіть 5 хвилин. Додайте дрібно нарізану зелень і лавровий лист, перекипятить і можете вимикати. Нехай щі настоятися.

Щи зі свіжої капусти - фото крок 7 Щи зі свіжої капустою готові. Подавайте на стіл зі сметаною, прикрасивши дрібно нарубаної зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Щи зі свіжої капусти з куркою

Курка в гірчично-вершковому соусі

Знайшли на кухні качанчик капусти і не знаєте, що з нею зробити? рекомендую рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти з куркою. Традиційне російське блюдо, яке прижилося в різних країнах. опис приготування: Щи - це прекрасний варіант першої страви для обіду. Цей суп можна зварити на м'ясно...

Суп з риби свіжої

Суп з риби свіжої

Цей суп готується зі свіжої білої морської риби. Суп виходить дуже насиченим за рахунок великої кількості овочів і спецій, а томати додають страві особливої ​​пікантності. Приготуйте суп на обід і насолоджуйтеся! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з риби свіжої. С...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...

Гратен з кольорової капусти

Гратен з кольорової капусти

Простим рецептом грата з цвітної капусти, приготованим в духовці, зі мною поділилася подруга. страва — просте, але дуже смачне. У Вас вийде смачні хрусткі капуста під ніжним соусом! опис приготування: Гратен з кольорової капусти — одне з моїх улюблених страв. Проколів тверду сирну корочку, ви ...