Рецепт Щи зі свіжої капусти
щи, або капустяний суп, - це традиційне блюдо російської кухні, яке сучасні господині готують, використовуючи свої маленькі секрети, щоб надати страві оригінального і неповторного смаку.
опис приготування:
У нашій родині всім дуже подобаються щі зі свіжої капусти, зварені на м'ясному бульйоні. Найкраще для приготування цього капустяного супу використовувати жирні шматки свинини, тоді бульйон виходить наваристим і ситним. Заправляти капустяний суп потрібно підсмаженою цибулею і томатним соком. Мій рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти, дуже простий, а результат просто відмінний. Такі щи не набридає, завжди виходять смачними і їх можна їсти хоч кожен день. Особливий смак щам зі свіжої капусти надають різноманітні заправки і прянощі. Такий капустяний суп можна подавати зі сметаною, приправляти часником, натертым хреном, подрібненою зеленню. Спробувавши хоч раз щі зі свіжої капусти, ваші домочадці будуть просити варити їх знову і знову. Отже, приступимо!
- свиняча підчеревина— 400 грам
- Картопля— 5-6 штук
- капуста молода— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- Томатний сік— 250 мілілітрів
- Перець горошком— 2-3 штук
- Лавровий лист— 1-2 штук
- сіль— 1 Ст. ложка
- вода— 5 літрів
Картопля наріжте великими кубиками.
подрібніть цибулю.
нашинкуйтекапусту.
Додайте подрібнений картопля в бульйон, provara 15 хвилин. для 10 хвилин до закінчення варіння додайте нашатковану капусту.
В кінці приготування влийте пересмажений з томатним соком цибулю і прокип'ятіть 5 хвилин. Додайте дрібно нарізану зелень і лавровий лист, перекипятить і можете вимикати. Нехай щі настоятися.
Щи зі свіжої капустою готові. Подавайте на стіл зі сметаною, прикрасивши дрібно нарубаної зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Курка в гірчично-вершковому соусі
Знайшли на кухні качанчик капусти і не знаєте, що з нею зробити? рекомендую рецепт, як приготувати борщ зі свіжої капусти з куркою. Традиційне російське блюдо, яке прижилося в різних країнах. опис приготування: Щи - це прекрасний варіант першої страви для обіду. Цей суп можна зварити на м'ясно...
Суп з риби свіжої
Цей суп готується зі свіжої білої морської риби. Суп виходить дуже насиченим за рахунок великої кількості овочів і спецій, а томати додають страві особливої пікантності. Приготуйте суп на обід і насолоджуйтеся! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з риби свіжої. С...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Гратен з кольорової капусти
Простим рецептом грата з цвітної капусти, приготованим в духовці, зі мною поділилася подруга. страва — просте, але дуже смачне. У Вас вийде смачні хрусткі капуста під ніжним соусом! опис приготування: Гратен з кольорової капусти — одне з моїх улюблених страв. Проколів тверду сирну корочку, ви ...