Рецепт Стир-Фрай з овочів

Рецепт Стир-Фрай з овочів
Кількість порцій: 2 Час приготування: 25 хв.
Стир-Фрай - це не одне блюдо, це спосіб приготування страви, а точніше означає "; смажити, безперервно розмішуючи ";. Деякі секрети і тонкощі я розповім детальніше в рецепті. дивіться!

опис приготування:

Щоб правильно приготувати Стир-Фрай з овочів, потрібно дотримуватися основних правил: готувати в воке або в чавунній сковороді (вони найкраще справляються зі своїм завданням швидкої обсмаження); правильно нарізати овочі (більш щільні - тонко, більш водянисті - крупно); використання тільки рафінованої олії, будь сире масло просто згорить. Якщо використовуєте соняшникова, то додайте пару крапель кунжутного; висока температура (це дозволить зберегти колір і корисні речовини в овочах); і порядок обсмажуючи, адже різні продукти мають різні властивості і ступінь готовності. І найголовніше правило - постійне помішування, щоб овочі не підгоріли і швидко приготувалися. От і все. хай щастить!

  • Кукурудзяний крохмаль— 1 Ст. ложка
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Свіжий корінь імбиру— 2 чайних ложки(дрібно порізаний)
  • Рослинна олія— 25 мілілітрів
  • брокколі— 1 штука
  • Стручкова квасоля— 0,5 склянки
  • Зелений горошок— 0,5 склянки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • сіль— За смаком
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • вода— 3 Ст. ложки
Стир-Фрай з овочів - фото крок 1 Підготуйте продукти. Овочі Стир-Фрай потрібно готувати невеликими порціями. Заморожені овочі предварітелньо розморожувати не потрібно.

Стир-Фрай з овочів - фото крок 2 очистіть часник, поріжте його на 3-4 частини. У глибоку миску покладіть часник і кукурудзяний крохмаль, влийте масло. Корінь імбиру очистіть від шкірки і поріжте максимально дрібно кубиками, одну чайну ложку покладіть в миску, іншу залиште поки.

Стир-Фрай з овочів - фото крок 3 Перемішайте добре масу, щоб утворився ароматний соус.

Стир-Фрай з овочів - фото крок 4 Брокколі розберіть на суцвіття, моркву нашаткуйте тонко. Покладіть овочі в соус: брокколі, квасоля, горошок і моркву. перемішайте.

Стир-Фрай з овочів - фото крок 5 Овочі до смаженні готові. Поріжте половинку лука дрібно, поставте поруч, приготуйте корінь імбиру. приступимо!

Стир-Фрай з овочів - фото крок 6 Розжарити добре масло в сковороді, закиньте овочі, постійно перемішуйте. Через пару секунд додайте цибулю. смажте 2 хвилини овочі.

Стир-Фрай з овочів - фото крок 7 Додайте соєвий соус, сіль за смаком, воду і порізаний корінь імбиру (що залишилася 1 чайну ложку). Смажте овочі до википання води. Овочі повинні стати м'якими, але свіжими.

Стир-Фрай з овочів - фото крок 8 приємного!

Подібні рецепти

Фрікасе з овочів

Коржі з сиром і шинкою

Чудовий вегетаріанський варіант фрикасе з овочів для всіх любителів французької кухні. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і підійде для повсякденного меню. опис приготування: Фрікасе можна зустріти в будь-якому французькому ресторані, і готують його там найчастіше з білого м'...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Голубці з овочів

Голубці з овочів

Якщо ви шукаєте, як приготувати вегетаріанські голубці, тоді ви за адресою! Рецепт досить традиційний, ось тільки м'ясо необхідно замінити овочами і грибами. Виходять такі голубці дуже смачними! опис приготування: Традиційний рецепт приготування голубців знаком всім, але сьогодні я розповім ва...

Соус до овочів гриль

Соус до овочів гриль

Це мій улюблений соус, який я готую з приводу і без. Найкраще він підходить до овочів, приготованим на грилі. Соус виходить дуже ароматним, пікантним і яскравим. рекомендую! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування соусу до овочів гриль. Він чудово поєднується не тіл...