Рецепт Яловичина тушкована в горщику

Рецепт Яловичина тушкована в горщику
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Один з кращих способів приготування яловичини, який тільки можна придумати — ніжне м'ясо в гірчично-сметанному заливанні. розповідаю, як приготувати яловичину тушковану в горщику. Насолоджуйтесь

опис приготування:

Я вже не знаю кому як, але для мене приготування яловичини — це хвора тема, що я тільки не пробувала, але все одно вона у мене жорстка виходить — просто жах якийсь. І ось зовсім недавно мама порадила мені цей простий рецепт яловичини тушкованої в горщику, і я вирішила спробувати, так би мовити, спроба не тортури. Звичайно ж, з цієї нагоди довелося прикупити горщики, без них нікуди. Загалом, вже не знаю в чому тут секрет, але в них яловичина, дійсно виходить неймовірно м'якою і ніжною — просто смакота. А тепер, зраділа таким ось вдалим досвідом, я готую в горщиках майже все — гарніри, супи, спекотне — виходить дуже смачно, та й взагалі у всього, що зроблено в горщиках якийсь свій, особливий смак. І якщо ви ще ніколи нічого не готували в цих маленьких глиняних помічниках, то я з задоволенням розповім вам, як зробити яловичину тушковану в горщику, на мій погляд, це відмінний рецепт для першого досвіду.

  • м'якоть яловичини— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • борошно— 2 чайних ложки
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • крем 25%  — 250 грам
  • сіль— — За смаком
  • спеції— — За смаком
Яловичина тушкована в горщику - фото крок 1 Для початку готуємо продукти: цибулю дрібно нарізаємо, а яловичину ріжемо кубиками стороною близько 2-3 сантиметром, перемішуємо.

Яловичина тушкована в горщику - фото крок 2 Тепер наливаємо в горщик трохи рослинного масла і викладаємо в нього м'ясо з цибулею. Горщик закриваємо кришкою, а якщо кришки немає, то загорніть фольгою, але обов'язково чим-небудь прикрийте. Ставимо горщик в духовку (холодну) і встановлюємо температуру 180 градусів. Тушкуємо яловичину приблизно 2 годину.

Яловичина тушкована в горщику - фото крок 3 Коли час приготування буде підходити до кінця, в окремому посуді змішайте сметану, гірчицю і борошно. Додайте спеції і сіль, ретельно перемішайте. Потім цією сумішшю залийте вміст горщика і готуйте все разом ще пів години. А готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром, так що накладаємо і приступаємо і дегустації. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Яловичина в горщику з овочами

Овочевий плов в мультиварці

Яловичина в горщику з овочами це відмінна ідея не тільки для сімейної вечері, але і чудовий варіант для зустрічі дорогих гостей, блюдо неймовірно смачне, та й виглядає в горщиках казково. опис приготування: Зовсім недавно я придбала в магазині чотири невеликих горщика і, як виявилося, не марн...

Яловичина, тушкована по-російськи

Яловичина, тушкована по-російськи

Ситне російське блюдо, що складається їх запечених шарів яловичини, овочів і хліба. опис приготування: М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо поперек волокон порційними шматками. Паніруємо шматочки в борошні й обсмажуємо до утворення рум'яної скоринки. Дно жаровні покриваємо тонкими скибочками ...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина, тушкована з огірками

Яловичина, тушкована з огірками

яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...