Рецепти muscleman.com.ua

Суп з консервованого щавлю з тушонкою

Суп з консервованого щавлю з тушонкою

Якщо у вас, як і в мене, збереглася з минулого року заготівля зелені, пропоную познайомитися з цим простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Смачне і ситне вийде блюдо! опис приготування: Ділюся простим рецептом супу з консервованого щавлю з тушонкою. Виходить дуже цікавий варіа...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...

Свіжа томатна сальса

Свіжа томатна сальса

Ключ до правильного приготування - це ароматні, стиглі томати. Можна вибрати черрі або великі, м'ясисті або соковиті помідори. розповім, як приготувати свіжу томатну сальсу - легкий соус-салат. опис приготування: Цей соус можна подавати з чіпсами з тортильи або звичайними, а також начинити їм ...

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Гриби в сухарях, з рисовою локшиною і салатом фризі

Рецепт приготування грибів кількість порцій: 4 невеликих печериць— 8 штук лавровий лист— 1 штука горошин чорного перцю— 6 штук нирки гвоздики— 2 штуки цибулина— 1 штука качана салат фризі— 1 штука рисової вермішелі— 100 грам борошна— 50 грам панірувальних сухарів— 50 грам рослинної олії— 100 гр...

Французький рисовий пудинг

Салат «Білий лотос з кальмарів»

Солодкий десерт з рису і заварного крему. Класичне сімейне ласощі у франції. кількість порцій: 6 Мал— 200 грам цукрова пудра— 90 грам ванільний цукор— 10 грам заварний крем— 300 грам шоколадна стружка— — За смаком У каструлю покласти 200 г рису. Додати 90 г цукрової пудри і 10 г ванільного...

Вершковий суп з селерою

Вершковий суп з селерою

Рецепт приготування низькокалорійного і корисного супу з селери. опис приготування: Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати селеру, Luk-salotų, картопля і дрібку солі. готувати, помішуючи поки овочі не стануть м'якими, але не коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додат...

Суп з дині з сиропом

Суп з дині з сиропом

Рецепт приготування холодного супу з дині з медом і сиропом з естрагону. опис приготування: приготувати суп. змішати диню, сметану, мідь, лимонний сік і сіль в блендері до однорідного стану. Протерти через дрібне сито в миску. Поставити в холодильник на 1 час. зробити сироп. Довести цукор і 3...

Соус «ткемалі» в мультиварці

Соус «ткемалі» в мультиварці

Соус "; Ткемалі" — це гострий пряний соус з кавказької кухні. Він відмінно поєднується з м'ясними стравами. подивіться рецепт, як приготувати соус ткемалі в мультиварці. Процес абсолютно простий. опис приготування: Соус "; Ткемалі" можна подавати до готових м'ясних страв, можна маринувати в нь...

Ліси будівельні

Ліси будівельні

Ліси будівельні — це блюдо італійської кухні, є обсмажений тонкий шматочок ніжної м'ясної вирізки, готується з самого різного м'яса, в даному рецепті це буде вирізка мармурової яловичини. опис приготування: Приготувати скалопіні не просто, а дуже просто. Дивіться покроковий рецепт і радуйте св...

Хінкалі з грибами

Хінкалі з грибами

Хінкалі - одне з найвідоміших страв грузинської кухні. У цьому рецепті я пропоную нетрадиційний варіант хінкалі з грибами. Блюдо підійде для пісного столу і веганскої раціону. опис приготування: Докладніше, як приготувати хінкалі з грибами, я розповім нижче. Гриби для начинки підійдуть будь-як...

Гаї Pad Мед Ма Муанг

Гаї Pad Мед Ма Муанг

Блюдо з такою складною назвою - насправді куряча грудка з овочами та горіхами кешью. Традиційна страва тайської кухні. Але грудка виходить дуже ніжною, соковитою, ароматної, з легкої острінкой! опис приготування: Куряче філе з горішками кешью - це блюдо я рекомендую тим, хто не любить дуже гос...

Гарнір до індички

Гарнір до індички

Кращий гарнір до м'яса — це овочі в будь-якому вигляді. Свіжі або тушковані, смажені або відварені на пару. Це і смачно, і корисно, і досить ситно. Цей варіант гарніру як не можна краще підходить до індички. опис приготування: До будь-якого м'яса прекрасно підійде гарнір з овочів, м'ясо індичк...

Зігріваючий осінній суп

Зігріваючий осінній суп

Суп з овочів з копченої куркою і твердим сиром виходить поживним, вітамінним і ароматним. Крім цього, гарбуз додасть страві яскравість, а топінамбур і лимонний базилік — цікавий присмак. опис приготування: У мерзлякувату осінню погоду рекомендую приготувати цей яскравий зігріваючий суп. гарбуз...

Борщ з листям буряка

Борщ з листям буряка

Борщ з листям буряка готується зазвичай на початку літа, коли на базарі з'являється буряк з бадиллям. Це дуже смачний, свіжий і корисний супчик. опис приготування: Борщ з листям буряка — це пісний борщ, але від цього він не менш смачний, ніж наваристі борщі. Борщ з листям буряка готується з мо...

Суп-пюре в мультиварці

Суп-пюре в мультиварці

Поки сезон гарбуза не закінчилася, потрібно брати максимум користі цього прекрасного овоча. Готуйте побільше страв з ним. Ось рецепт супу-пюре з гарбузом, яскравого, ніжного, корисного і простого в приготуванні. опис приготування: Це рецепт досить пересічного супу-пюре з гарбуза. Однак тут є р...

Яловичина в болонському соусі

Яловичина в болонському соусі

Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...

Глазур для паски тягуча

Глазур для паски тягуча

Всім відома неприємність, коли з паски обсипається глазур. Він моментально втрачає свій вигляд, а їсти його дуже незручно. Хочете знати, як приготувати глазур для паски тягучу? опис приготування: Завдяки пошаговому рецептом ви зробите так, що глазур не впаде з паски, і його сміливо можна їсти....

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Гриби печериці мариновані (швидкий спосіб)

Не знаю чому, але у мене якась слабкість до маринованим заготівлях. різні перці, помідори, огірки, а особливо грибочки. Це ідеальна закуска на кожен день. А рецепт - справжня знахідка. опис приготування: Я описала в інструкції, як приготувати гриби печериці мариновані (швидкий спосіб). Вам зна...

Спаржа в паніровці

Спаржа в паніровці

Якщо ви любите спаржу і шукайте простий і цікавий рецепт, раджу придивитися до цього класному варіанту. мінімум зусиль, півгодини часу і приголомшливий результат. Запам'ятовуйте і повторіть будинку! опис приготування: Покажу вам по кроках, як приготувати спаржу в паніровці. Щоб скоринка вийшла...

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Фарш з грибів, каштанів і ковбаси

Рецепт приготування апетитного фаршу з білих грибів, каштанів і ковбаси, яким можна начинити індичку. опис приготування: Залити білі гриби окропом, дати вбратися протягом приблизно 30 хвилин. Тим часом підсмажити бекон у великій сковороді на середньому вогні, часто помішуючи, до хрусткої скори...