Рецепт Гаї Pad Мед Ма Муанг

Рецепт Гаї Pad Мед Ма Муанг
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Блюдо з такою складною назвою - насправді куряча грудка з овочами та горіхами кешью. Традиційна страва тайської кухні. Але грудка виходить дуже ніжною, соковитою, ароматної, з легкої острінкой!

опис приготування:

Куряче філе з горішками кешью - це блюдо я рекомендую тим, хто не любить дуже гостре. Адже тайська їжа буквально горить у роті. У страві використаний великий перець, який не такий гострий, як невеликий чилі (особливо якщо дістати насіння), зате дуже ароматний.

Якщо хочете замовити в ресторані, тайська назва смаженого курячого філе з горішками кешью - Гай Пад Мед Ма-Муанг.

  • Куряча грудка— 500 грам
  • часник— 6 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Чилі— 2 штуки
  • кешью— 50 грам
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • Зелена цибуля— 1 пучок
Гаї Pad Мед Ма Муанг - фото крок 1 Часник і чилі дрібно порежте і обсмажте.

Гаї Pad Мед Ма Муанг - фото крок 2 Лук наріжте півкільцями, додайте в сковороду, обсмажте.

Гаї Pad Мед Ма Муанг - фото крок 3 Курку наріжте невеликими шматочками, додати в сковороду, обсмажте протягом 5 хвилин. Додайте воду і тушкуйте.

Гаї Pad Мед Ма Муанг - фото крок 4 Додайте соєвий соус, кешью і зелену цибулю.

Гаї Pad Мед Ма Муанг - фото крок 5 Не забудьте посолити, і подайте до столу!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Класичний суп «Xarco»

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...