Рецепт Французький рисовий пудинг

Рецепт Французький рисовий пудинг
Час приготування: 45 хв.
Солодкий десерт з рису і заварного крему. Класичне сімейне ласощі у франції.

кількість порцій: 6
  • Мал— 200 грам
  • цукрова пудра— 90 грам
  • ванільний цукор— 10 грам
  • заварний крем— 300 грам
  • шоколадна стружка— — За смаком
Французький рисовий пудинг - фото крок 1 У каструлю покласти 200 г рису. Додати 90 г цукрової пудри і 10 г ванільного цукру. залити 1 л незбираного молока, і поставити на середній вогонь.

Французький рисовий пудинг - фото крок 2 Довести до кипіння, помішуючи, щоб не злипнувся. рис готовий, коли він увібрав в себе всі молоко. Прибрати з вогню і додати заварний крем.

Французький рисовий пудинг - фото крок 3 Ваш рис готовий, ви можете розділити його по маленьким формам і залишити остигати.

Французький рисовий пудинг - фото крок 4 1-її версія, рисовий пудинг з абрикосами: покласти абрикосове пюре або варення в форму, близько 1 / 3 від глибини, а потім заповнити рисовим пудингом.

Французький рисовий пудинг - фото крок 5 2-її версія, шоколадний рисовий пудинг: Додати шоколадну стружку в рисовий пудинг в той час як він ще гарячий в каструлі. ретельно перемішати, поки весь шоколад не розтане.
Потім покласти в форми.

Подібні рецепти

Французький хлібний пудинг з ягодами

Домашній рисовий пудинг з родзинками

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...

Суп рисовий з картоплею

Суп рисовий з картоплею

Такий суп можна приготувати взагалі без м'яса, але на мій погляд, рецепт приготування супу рисового з картоплею від використання наваристого індичого бульйону тільки виграє. А ви як думаєте? опис приготування: Супчик виходить відмінний — ароматний, ситний і в той же час легкий. звичайно, довед...

Суп рисовий

Суп рисовий

Цей рецепт класика жанру кожної господині. У кожного кухаря є власний підхід до цього простого корисного страви. Ось як інтерпретують рисовий суп європейські ресторани — вчимося у професіоналів опис приготування: 1. Овочі миємо і чистимо. Картопля ріжемо не надто довгою соломкою. Цибуля ріжемо...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Французький часниковий суп з сирними грінками

Французький часниковий суп з сирними грінками

Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...