Рецепт Французький рисовий пудинг
Солодкий десерт з рису і заварного крему. Класичне сімейне ласощі у франції.
кількість порцій: 6
- Мал— 200 грам
- цукрова пудра— 90 грам
- ванільний цукор— 10 грам
- заварний крем— 300 грам
- шоколадна стружка— — За смаком
Довести до кипіння, помішуючи, щоб не злипнувся. рис готовий, коли він увібрав в себе всі молоко. Прибрати з вогню і додати заварний крем.
Ваш рис готовий, ви можете розділити його по маленьким формам і залишити остигати.
1-її версія, рисовий пудинг з абрикосами: покласти абрикосове пюре або варення в форму, близько 1 / 3 від глибини, а потім заповнити рисовим пудингом.
2-її версія, шоколадний рисовий пудинг: Додати шоколадну стружку в рисовий пудинг в той час як він ще гарячий в каструлі. ретельно перемішати, поки весь шоколад не розтане.
Потім покласти в форми.
Подібні рецепти
Домашній рисовий пудинг з родзинками
Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...
Суп рисовий з картоплею
Такий суп можна приготувати взагалі без м'яса, але на мій погляд, рецепт приготування супу рисового з картоплею від використання наваристого індичого бульйону тільки виграє. А ви як думаєте? опис приготування: Супчик виходить відмінний — ароматний, ситний і в той же час легкий. звичайно, довед...
Суп рисовий
Цей рецепт класика жанру кожної господині. У кожного кухаря є власний підхід до цього простого корисного страви. Ось як інтерпретують рисовий суп європейські ресторани — вчимося у професіоналів опис приготування: 1. Овочі миємо і чистимо. Картопля ріжемо не надто довгою соломкою. Цибуля ріжемо...
Французький багет на заквасці
Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...
Французький часниковий суп з сирними грінками
Як відомо, російські варять суп із сокири. Винахідливі французи не відстають і варять суп із цибулі або ось, будь ласка - з часнику! Здавалося б, що це за дурниця - суп з часнику? Але ж ні, вкуснятина! опис приготування: Ароматний оксамитовий супчик-пюре, да з хрусткими сирними грінками - це в...