Рецепт Ліси будівельні

Рецепт Ліси будівельні
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Ліси будівельні — це блюдо італійської кухні, є обсмажений тонкий шматочок ніжної м'ясної вирізки, готується з самого різного м'яса, в даному рецепті це буде вирізка мармурової яловичини.

опис приготування:

Приготувати скалопіні не просто, а дуже просто. Дивіться покроковий рецепт і радуйте своїх рідних смачними стравами.

  • Говяжа вирізка— 450 грам
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Топлене вершкове масло— 30 грам
  • Біле сухе вино— 80 мілілітрів
  • печериці— 200 грам(натуральні, консервовані)
  • вершки— 150 грам(жирні)
  • часник— 1 зубчик
  • зелень петрушки— 20 грам(для подачі)
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка
Ліси будівельні - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Ліси будівельні - фото крок 2 Наріжте тонкі шматочки м'яса, товщиною 0,5-0,7 см. злегка відбийте.

Ліси будівельні - фото крок 3 На добре розігріту сковороду влийте 2 ст. ложки оливкової олії, додайте топлене вершкове масло.

Ліси будівельні - фото крок 4 Обсмажте м'ясо по 1 хвилині з кожної сторони.

Ліси будівельні - фото крок 5 Приберіть м'ясо зі сковороди.

Ліси будівельні - фото крок 6 Влийте в ту ж сковороду біле сухе вино.

Ліси будівельні - фото крок 7 Додайте жирні вершки, розтопіть їх.

Ліси будівельні - фото крок 8 викладіть гриби, прожарьте, сіль і poperčite, додайте дрібно нарізаний зубчик часнику.

Ліси будівельні - фото крок 9 Викладіть в вершково-грибний соус м'ясо і обсмажуйте по 5 хвилин з кожного боку.

Ліси будівельні - фото крок 10 Подавайте скалопіні з будь-яким гарніром, посипавши зеленню петрушки, разом з грибним соусом, (в даному рецепті як гарнір використана фріттата). Блюдо виходить вишукано смачним і ефектним, від душі рекомендую приготувати, це швидко і дуже смачно.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Сицилійські спагетті

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...