Рецепт Гарнір до індички

Рецепт Гарнір до індички
Кількість порцій: 1 Час приготування: 10 хв.
Кращий гарнір до м'яса — це овочі в будь-якому вигляді. Свіжі або тушковані, смажені або відварені на пару. Це і смачно, і корисно, і досить ситно. Цей варіант гарніру як не можна краще підходить до індички.

опис приготування:

До будь-якого м'яса прекрасно підійде гарнір з овочів, м'ясо індички — не виняток. Індичка відмінно поєднується з салатом зі свіжих овочів, з овочевим рагу. Я пропоную вам приготувати дуже простий, але злегка незвичайний за смаком гарнір з моркви і горошку. У магазинах зараз продаються ці овочі в замороженому вигляді. А, може, ви ще влітку зробили запас дрібної моркви і зеленого горошку, і весь цей час вони чекають вас в морозильній камері?Отже, розповідаю, як приготувати гарнір до індички.

  • Зелений горошок— 100 грам(свіжий або заморожений)
  • морква— 100 грам(заморожена)
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • зелень м'яти— 10 грам(кілька листочків)
Гарнір до індички - фото крок 1 Наливаємо на сковороду приблизно стакан води, додаємо сіль, викладаємо моркву і горошок. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо приблизно 3 хвилини.

Гарнір до індички - фото крок 2 Потім відкидаємо овочі на друшляк, нехай стече рідина.

Гарнір до індички - фото крок 3 Розігріваємо на сковороді вершкове масло.

Гарнір до індички - фото крок 4 Викладаємо в розігріте масло відварені морква і горошок. Посипаємо цукром і обсмажуємо хвилини 3. Не забуваємо помішувати. Потім додаємо дрібно посічену зелень м'яти і ще раз все перемішуємо. гарнір готовий!

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Млинцевий торт з рікоттою

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...