Рецепт Хінкалі з грибами

Рецепт Хінкалі з грибами
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Хінкалі - одне з найвідоміших страв грузинської кухні. У цьому рецепті я пропоную нетрадиційний варіант хінкалі з грибами. Блюдо підійде для пісного столу і веганскої раціону.

опис приготування:

Докладніше, як приготувати хінкалі з грибами, я розповім нижче. Гриби для начинки підійдуть будь-які, але лісові гриби, звичайно, ароматні. Тісто для хінкалі необхідно добре вимісити і розкачати багато разів, щоб воно стало слухняним і пластичним. Виходить дуже смачно, ситно і красиво!

  • гриби— 300 грам
  • борошно— 250 грам
  • вода— 125 мілілітрів(крижана )
  • сіль— 1 Чайна ложка(1/2 ç.l. — в тісто, 1/2 ç.l. — в начинку )
  • Цибуля— 1 штука
  • Чорний перець— 2 щіпки
Хінкалі з грибами - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Хінкалі з грибами - фото крок 2 Наріжте цибулю дрібними кубиками, обсмажте на середньому вогні до м'якості.

Хінкалі з грибами - фото крок 3 Потім додайте порізані на дрібні кубики печериці. Смажте до випаровування рідини, в кінці посоліть і поперчіть за смаком.

Хінкалі з грибами - фото крок 4 просійте борошно, посипте її сіллю, потім зробіть поглиблення і налийте туди крижану воду. Гарненько вимісити тісто.

Хінкалі з грибами - фото крок 5 Розкачайте тісто максимально тонко, виріжте гуртки.

Хінкалі з грибами - фото крок 6 У центр гуртків викладіть начинку.

Хінкалі з грибами - фото крок 7 Зберіть краю гуртків гормошкой, щільно скріпіть ніжку згину. Хвостик за бажанням можна відрізати. Відваріть хінкалі в киплячій підсоленій воді 10-15 хвилин.

Хінкалі з грибами - фото крок 8 Хінкалі з грибами готові, смачного!

Подібні рецепти

Хінкалі з бараниною

Хінкалі (класичний рецепт)

Рецепт приготування хінкалі з начинкою з баранини. опис приготування: Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга пригот...

Хінкалі в мультиварці

Хінкалі в мультиварці

Це традиційне грузинське блюдо дійсно дуже і дуже смачне, деякі готують хінкалі самостійно, але особисто я іноді купую вже готове заморожене блюдо і роблю його в мультиварці. опис приготування: Останнім часом, коли в магазинах з'явилися вже готові заморожені хінкалі, це блюдо отримало масову п...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...