До риби рецепти
Соус з жовтків
Рецепт приготування соусу з жовтків, прекрасне доповнення кількість порцій: 10 варених яєчних жовтків— 5 штук рослинної олії— 50 мілілітрів гірчиці— 1 Чайна ложка пучок кропу— 1 штука стручки червоного гострого перцю— 0.5 штуки часнику— 3 зубчики сіль— 1 штука(за смаком) часник очистити, п...
Соус з помідорів і артишоків
Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...
Соус зі шпинату і артишоків
Рецепт приготування соусу зі шпинату, артишок, лука, рікотти і сиру. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння. накрити кришк...
Соус з соєвого соусу
Ви любите доповнювати свої страви пікантними соусами? для овочів, смаження м'яса або курки чудово підійде цей нескладний, але дуже цікавий рецепт. Обов'язково рекомендую всім спробувати! опис приготування: Перед вами - швидкий варіант, як приготувати соус із соєвого соусу. насичений, ароматний...
Соус з сиру з пліснявою
Соус з сиру з пліснявою — дуже простий в приготуванні і дивовижно смачний соус, який добре подавати до гарячих страв, використовувати як заправку для салатів. розповідаю, як приготувати. опис приготування: Пропоную вашій увазі дуже оригінальний соус із сиру з пліснявою. У нас він не дуже попул...
Соус до форелі
Обожнюючи червону рибу, її можна додавати до будь-якої страви і готувати, як самостійну страву. Найсмачніше подавати рибу з соусом, тому ділюся відмінним рецептом, як приготувати соус до форелі. опис приготування: Неправильним чи погано приготованим соусом дуже легко зіпсувати навіть найсмачні...
Соус до лангустів
вишуканий делікатес, який припаде до смаку любителям морепродуктів. цікавий рецепт, як приготувати соус до лангусти в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже смачне. пробуйте! опис приготування: Поєднання морепродуктів з лимоном є класичним, він ідеально підкреслює і відтіняє смак. Лангусти можна...
Соус до шашлику з риби
Іноді соус до шашлику з риби просто необхідний! Соус робить страву більш вишуканим і надає новий смак. Я намагаюся подати кілька різних соусів на будь-який смак. Дуже хороший до риби білий соус. опис приготування: Соус до шашлику з риби можна подавати як тільки він охолоне. Соус чудово підход...
Соус «Кольбер»
Французька національна кухня завжди вміла дивувати і радувати! Пропоную чудовий рецепт соусу "; Кольбер ";, який подається до рибних страв. Соус має прекрасний ароматом і пікантним смаком! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування соусу "; Кольбер ";. Соус названий на честь в...
Соус марінара
Рецепт приготування соусу марінара (сальса Маринара). кількість порцій: 10 оливкова олія— 5-6 Ст. ложок часник— 2 зубчики(порезаний) помідори— 450 грам(подрібнені в пюре) петрушка— 3 Ст. ложки(подрібнена) листя орегано— 2 Ст. ложки(подрібнені) сіль, перець— 1 штука Розігріти сотейник на се...
Соус на рибному бульйоні
Цей прекрасний соус, готується на основі рибного бульйону. Володіє яскравим смаком, за класифікацією вважається білим основним соусом. Ідеально підходить до страв з риби, м'яса і птиці. Спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування соусу на рибному бульйоні. З інгредієнтів знадо...
Соус Наршараб
Гранатовий соус Наршараб — відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв. У перекладі з азейбарджанского "; Нар" — гранат, "Шараб" — вино. обов'язково приготуйте, соус дійсно дуже смачний! опис приготування: Це класичний рецепт приготування соусу наршараб. з 10 кілограмів граната виходить близ...
Соус песто
песто (італ. Песто) - популярний італійський соус, який прийнято подавати з м'ясом, рибою і пастою. Класика італійської кухні. розповідаю, як приготувати соус песто в домашніх умовах. опис приготування: складові: Оливкова олія, сир і базилік є головними інгредієнтами соусу песто. Класичний соу...
Соус пікантний
Напевно багатьох приваблює аромат запечених овочів і викликає апетит. Я покажу вам, як приготувати соус пікантний на основі запечених помідорів, гострого перцю і часнику. Пальчики оближеш! опис приготування: Це різновид гострої томатної сальси, яка чудово доповнить будь-яку м'ясну страву, торт...
Соус з грибами
Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати соус з грибами. він універсальний, адже підходить до м'ясних страв, курці, рибі. Також він буде ідеальний для макаронних виробів і відвареної картоплі. опис приготування: На цей раз я готувала грибний соус з шампіньйонів до яловичому стейку. На м...
Тартар соус
Популярний у всьому світі соус тартар зазвичай подається до риби, але так само може бути хорошим доповненням до морепродуктів, овочам і м'ясу. До вашої уваги — простий рецепт соусу тартар. опис приготування: тартар (французький. Татарський соус) - класичний французький холодний соус, який пода...
Соус ткемалі грузинський
Знайшла рецепт грузинського соусу ткемалі, який буде підходити відмінно до м'яса, птиці та риби. Приготувати такий соус дуже просто, а зберігається він дуже добре. дивіться рецепт. опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати соус ткемалі грузинський. Я впевнена, що багато його пробу...
Соус Ткемалі
ткемалі (Ткемалі) - традиційний грузинський соус, який подають до страв з птиці, м'яса і риби. Рецепт приготування соусу ткемалі згідно грузинськими традиціями — до вашої уваги. опис приготування: Властивості і походження: Рецепт приготування соусу ткемалі був відкритий в Грузії і названий по ...
Соус томатний
Простий рецепт приготування томатного соусу в домашніх умовах. Італійська кухня. На приготування томатного соусу за цим рецептом ви витратите півгодини. Зберігати ж такий соус можна 2 тижні. опис приготування: Готовий гарячий томатний соус можна подавати відразу до страви або зберігати в банку...
Соус «Унагі»
Вперше спробував приготувати традиційний японський соус "; Унаги ";. звичайно, цей варіант соусу є адаптованим до наших "; продуктовим реаліям ";, проте вийшло дуже навіть цікаво. опис приготування: Приготований в домашніх умовах соус "; Унаги" прекрасно підходить до хрусткої курочку в паніров...