Рецепт Соус Наршараб

Рецепт Соус Наршараб
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гранатовий соус Наршараб — відмінне доповнення до м'ясних і рибних страв. У перекладі з азейбарджанского "; Нар" — гранат, "Шараб" — вино. обов'язково приготуйте, соус дійсно дуже смачний!

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування соусу наршараб. з 10 кілограмів граната виходить близько 2,5-3 літрів чудового соусу. Найкраще наршараб поєднується з рибними та м'ясними стравами. Приготувавши його один раз, ви ризикуєте стати заручником цього соусу =) Гарного вам дня!

  • гранати— 10 кілограм
  • сіль— 1 Чайна ложка
соус Наршараб - фото крок 1 гранати очищаємо. Розміщуємо їх у велику каструлю, ставимо на вогонь. Ретельно перемішуємо і товчемо дерев'яним товкачем, щоб почав виділятися сік.

соус Наршараб - фото крок 2 Коли кісточки від зерен почнуть біліти, беремо друшляк ставимо його на іншу каструлю і перекладаємо в нього весь гранат, щоб сік стікав в каструлю. На цьому етапі знову знадобиться толкушкой або дерев'яна лопатка.

соус Наршараб - фото крок 3 Ну ось, весь сік вичавлений. Знову ставимо каструлю на вогонь, помішуючи доводимо до кипіння. Наш сік повинен загуснути, а рідина випарується. Готовність перевіряється так — викладаємо трохи соку на блюдечко, даємо йому охолонути, по консистенції він повинен бути трохи рідині сметани.

соус Наршараб - фото крок 4 Додаємо в соус сіль і перемішуємо. Повністю остиглий соус розливаємо по банках і зберігаємо в холодильнику, смачного!

Подібні рецепти

Яловичина в соусі «Наршараб»

Наршараб

М'ясо з гранатовим соусом — це дуже смачно! Не вірите? перевірте самі! "Наршараб", приготований в домашніх умовах, виходить кисло-солодким і злегка пряним і дуже добре поєднується з яловичиною! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування яловичини в соусі "; Наршараб ";. Гран...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...