Рецепт Соус сальса на зиму
Пікантний соус сальса на зиму можна легко приготувати в домашніх умовах. На це у вас піде близько години і мінімум три дня, щоб заготовка настоялась.
опис приготування:
Соус сальса на зиму дуже корисний. це, думаю, не секрет. Коли настають холоди і атакують хвороби, необхідно наповнювати організм вітамінами. Заготовки для цього і були придумані, щоб і взимку зміцнювати свій організм овочами. Особливо корисний при будь-якій застуді — перець чилі. Тому рекомендую приготувати соус сальса на зиму. Хоча б кілька баночок. запевняю, він вам стане в нагоді і не раз порадує холодною зимою.
- Консервовані чилі перці— 500 грам
- перець Халапеньо— 2 штуки
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- білий оцет— 1 Склянка
- пучок кінзи— 1 штука(Невеликий.)
- сіль— 2 чайних ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- помідори— 2-2,5 кілограма
Помідори потрібно почистити від шкірки. Для цього опустіть їх на дві хвилини в окріп. Потім зніміть шкірку.
помідори, ріпчаста цибуля і перець Халапіньо поріжте на невеликі шматочки. Складіть в каструлю, туди ж цілком викладіть консервовані перчики чилі. залийте водою і доведіть до кипіння.
Соус сальса на зиму повинен досягти температури 80-85 градусів. Скористайтеся градусником щоб переконатися в цьому. Варіть його близько 15-20 хвилин. Можете і довше.
Підготуйте стерилізовані банки для закрутки соусу сальса. Влийте в них по 1-2 столової ложки оцту. Потім викладіть соус, гарячий соус в гарячі банки. Температури повинні майже збігатися. Засукайте банки і опустіть в теплу воду. Нехай остигають разом з водою. Так само можете просто перевернути на кришку і укутати в ковдру. Відкрити першу баночку рекомендую не швидше, ніж через три дні. Приємною зимівлі вам!
Подібні рецепти
Соус «сальса» для начос
сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...
Свіжа томатна сальса
Ключ до правильного приготування - це ароматні, стиглі томати. Можна вибрати черрі або великі, м'ясисті або соковиті помідори. розповім, як приготувати свіжу томатну сальсу - легкий соус-салат. опис приготування: Цей соус можна подавати з чіпсами з тортильи або звичайними, а також начинити їм ...
Стейк з соусом Сальса-Верде
Великі шматки прожареного м'яса в зеленому соусі Сальса-Верде. опис приготування: Готуємо соус Сальса Верде: В кухонний комбайн, кладемо всі компоненти соусу, додаємо 3/4 чайної ложки солі. Перчимо до смаку. Розігрійте гриль. Посипаємо стейки сіллю і перцем з обох сторін. Коли решітка нагрієть...
Соус з сливи на зиму
З слив виходить чудовий соус до м'яса і, хоча багатьом таке поєднання може здатися дивним, але справжні гурмани знають, наскільки це смачно. опис приготування: Якщо ви коли-небудь пробували м'ясо з таким соусом, і вам сподобалося це поєднання, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготуват...
Соус «Кубанський» на зиму
Будь-томатний соус, приготований в домашніх умовах, завжди смачніше і корисніше, купленого в магазині. У ньому немає барвників, загусники і підсилювачів смаку. Готуємо соус "; Кубанський" на зиму. опис приготування: Готується "; Кубанський" соус дуже просто, а за смаком схожий на кетчуп, тільк...