Рецепт Соус сальса на зиму

Рецепт Соус сальса на зиму
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пікантний соус сальса на зиму можна легко приготувати в домашніх умовах. На це у вас піде близько години і мінімум три дня, щоб заготовка настоялась.

опис приготування:

Соус сальса на зиму дуже корисний. це, думаю, не секрет. Коли настають холоди і атакують хвороби, необхідно наповнювати організм вітамінами. Заготовки для цього і були придумані, щоб і взимку зміцнювати свій організм овочами. Особливо корисний при будь-якій застуді — перець чилі. Тому рекомендую приготувати соус сальса на зиму. Хоча б кілька баночок. запевняю, він вам стане в нагоді і не раз порадує холодною зимою.

  • Консервовані чилі перці— 500 грам
  • перець Халапеньо— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • білий оцет— 1 Склянка
  • пучок кінзи— 1 штука(Невеликий.)
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • помідори— 2-2,5 кілограма
Соус сальса на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Соус сальса на зиму - фото крок 2 Помідори потрібно почистити від шкірки. Для цього опустіть їх на дві хвилини в окріп. Потім зніміть шкірку.

Соус сальса на зиму - фото крок 3 помідори, ріпчаста цибуля і перець Халапіньо поріжте на невеликі шматочки. Складіть в каструлю, туди ж цілком викладіть консервовані перчики чилі. залийте водою і доведіть до кипіння.

Соус сальса на зиму - фото крок 4 Соус сальса на зиму повинен досягти температури 80-85 градусів. Скористайтеся градусником щоб переконатися в цьому. Варіть його близько 15-20 хвилин. Можете і довше.

Соус сальса на зиму - фото крок 5 Підготуйте стерилізовані банки для закрутки соусу сальса. Влийте в них по 1-2 столової ложки оцту. Потім викладіть соус, гарячий соус в гарячі банки. Температури повинні майже збігатися. Засукайте банки і опустіть в теплу воду. Нехай остигають разом з водою. Так само можете просто перевернути на кришку і укутати в ковдру. Відкрити першу баночку рекомендую не швидше, ніж через три дні. Приємною зимівлі вам!

Подібні рецепти

Соус Сальса

Соус «сальса» для начос

сальса (ісп. Сальса) - традиційний мексиканський соус з подрібнених овочів і приправ, який подають до м'ясних страв і до пасти. опис приготування: складові: Соус сальса готують з дрібно нарізаних томатів або томатільо, лука, часнику, пепероні, чилі і чорного перцю. Іноді в цей соус додають і і...

Свіжа томатна сальса

Свіжа томатна сальса

Ключ до правильного приготування - це ароматні, стиглі томати. Можна вибрати черрі або великі, м'ясисті або соковиті помідори. розповім, як приготувати свіжу томатну сальсу - легкий соус-салат. опис приготування: Цей соус можна подавати з чіпсами з тортильи або звичайними, а також начинити їм ...

Стейк з соусом Сальса-Верде

Стейк з соусом Сальса-Верде

Великі шматки прожареного м'яса в зеленому соусі Сальса-Верде. опис приготування: Готуємо соус Сальса Верде: В кухонний комбайн, кладемо всі компоненти соусу, додаємо 3/4 чайної ложки солі. Перчимо до смаку. Розігрійте гриль. Посипаємо стейки сіллю і перцем з обох сторін. Коли решітка нагрієть...

Соус з сливи на зиму

Соус з сливи на зиму

З слив виходить чудовий соус до м'яса і, хоча багатьом таке поєднання може здатися дивним, але справжні гурмани знають, наскільки це смачно. опис приготування: Якщо ви коли-небудь пробували м'ясо з таким соусом, і вам сподобалося це поєднання, тоді я із задоволенням розповім вам, як приготуват...

Соус «Кубанський» на зиму

Соус «Кубанський» на зиму

Будь-томатний соус, приготований в домашніх умовах, завжди смачніше і корисніше, купленого в магазині. У ньому немає барвників, загусники і підсилювачів смаку. Готуємо соус "; Кубанський" на зиму. опис приготування: Готується "; Кубанський" соус дуже просто, а за смаком схожий на кетчуп, тільк...