Рецепт Соус зі шпинату і артишоків

Рецепт Соус зі шпинату і артишоків
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування соусу зі шпинату, артишок, лука, рікотти і сиру.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння.

накрити кришкою, готувати 20 хвилин. Викласти артишоки на решітку, дати стекти рідини і повністю охолонути. видалити листя, залишивши 3 чашки, очистити.

Помістити шпинат в пароварку. варити близько 2 хвилин. Дати охолонути і крупно нарізати.

змішати артишоки, дрібно терту цедру і сік, що залишився лимона, майонез, Luk-salotų, часник, rikottu, сіль і кайенский в кухонному комбайні. Приправить перцем. Викласти в жаростойкое блюдо. Додати шпинат і 1/3 склянки плюс 1 столову ложку моцарели. Посипати пармезаном і залишилася моцарелою.

Випікати в духовці до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Подавати з листям артишоків і булкою або французьким багетом.


  • артишок— 5 штук
  • лимонів— 5 штук
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • порт шалотів— 1 Ст. ложка
  • часнику— 1 зубчик
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • кайенского перцю— 1/8 чайних ложки
  • мелений перець— — За смаком
  • сиру пармезан— 1 Ст. ложка
  • багет— 270 грам(нарезанный по диагонали ломтиками и поджаренный)
Розігріти духовку до 170 градусів. Викласти артишоки у велику каструлю, залити водою на 7 см. розрізати навпіл 4 лимона. Вичавити лимонний сік в воду і туди ж додати кірки. Довести до кипіння.

накрити кришкою, готувати 20 хвилин. Викласти артишоки на решітку, дати стекти рідини і повністю охолонути. видалити листя, залишивши 3 чашки, очистити.

Помістити шпинат в пароварку. варити близько 2 хвилин. Дати охолонути і крупно нарізати.

змішати артишоки, дрібно терту цедру і сік, що залишився лимона, майонез, Luk-salotų, часник, rikottu, сіль і кайенский в кухонному комбайні. Приправить перцем. Викласти в жаростойкое блюдо. Додати шпинат і 1/3 склянки плюс 1 столову ложку моцарели. Посипати пармезаном і залишилася моцарелою.

Випікати в духовці до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. Подавати з листям артишоків і булкою або французьким багетом.


Подібні рецепти

Соус з помідорів і артишоків

Юшка з консерви

Швидкий рецепт приготування італійського соусу з артишоків, сиру фета, сушених помідорів, kedrovиh Горішки і базиліка. опис приготування: 1. нарізати артишоки, сир фета і листя базиліка. Нарізати багет скибочками. Підсмажити кедрові горішки. 2. У мисці кухонного комбайна змішати 1/2 стек артиш...

Соус до гарнірів з червоного шпинату

Соус до гарнірів з червоного шпинату

Чудовий соус до гарнірів з червоного шпинату для любителів гостренького. Соус з червоного шпинату з кокосом насичує і живить. Чудовий вихід для заміни м'яса в вашому раціоні. опис приготування: На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, я і сама більшу частину свого жит...

Суп зі шпинату з яйцем

Суп зі шпинату з яйцем

Страви з шпинату дуже корисні, тому давайте приготуємо смачний, корисний і легкий суп до обіду. Навіть якщо у вас мало часу, за допомогою цього рецепта все вийде дуже швидко і без особливого клопоту. опис приготування: Шпинат дуже корисний, це ні для кого не секрет, тому давайте зваримо з ньог...

Щи зі шпинату

Щи зі шпинату

Як же гарні по весні і влітку зелений борщ! Після зимової важкої їжі так хочеться свіжості і легкості! Давайте згадаємо, як приготувати борщ зі шпинату. А це, якщо ви не знаєте, дуже просто! опис приготування: зелені щи — одне з моїх улюблених перших страв. Такі супи відмінно витаминизируют ор...

Смузі із замороженого шпинату

Смузі із замороженого шпинату

Привіт всім тим, хто просто обожнює смузі Сьогодні я хотіла б поділитися з вами рецептом приготування смузі із замороженого шпинату з грушею, апельсином і бананом. приступимо! опис приготування: Це дивовижний смузі, який багатий вітамінами і мінералами. Відмінно підійде для людей, які займають...