Рецепти muscleman.com.ua

Грибний соус із сушених грибів

Грибний соус із сушених грибів

Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...

Суші-торт «Морська зірка»

Суші-торт «Морська зірка»

Всім любителям суші присвячується. Схожий за смаком, але куди більш оригінальний по подачі суші-торт "; Морська зірка" напевно приведе вас в шалений захват. що, суші можна подати і в вигляді торта! опис приготування: Щоб привести в захват людини, який любить суші, досить подати йому добре приг...

Грузинская аджика с орехами на зиму

Грузинская аджика с орехами на зиму

Хочу вам розповісти, как приготовить настоящую грузинскую аджику с орехами на зиму в домашних условиях! Это очень просто и, що цікаво, нам не нужны ни помидоры, ни морковь, ни яблоки! Спробуйте! опис приготування: Это очень простой рецепт грузинской аджики с орехами на зиму, я вас запевняю, оч...

Свічкова на сметані

Свічкова на сметані

хочу показати, як приготувати свічкова на сметані — один з найвідоміших рецептів чеської кухні. Це ніжна м'ясна вирізка з соусом і кнедликами. Ситна їжа для справжніх гурманів! опис приготування: Зазвичай свічкова подається з кнедликами. Готують їх з тіста, замішує на молоці і яйці з пшеничним...

Суп-пюре грибний

Рецепти салат «літній»

Я пропоную вам варіант, як приготувати суп-пюре грибний. На цей раз ми будемо робити його не з звичних печериць, а з лісових грибів. У мене вони сушені, по можливості беріть свіжі. опис приготування: Лісові гриби вже дають божественний аромат цього супу. Але ще краще його робить херес, який ві...

Соус «Унагі»

Соус «Унагі»

Вперше спробував приготувати традиційний японський соус "; Унаги ";. звичайно, цей варіант соусу є адаптованим до наших "; продуктовим реаліям ";, проте вийшло дуже навіть цікаво. опис приготування: Приготований в домашніх умовах соус "; Унаги" прекрасно підходить до хрусткої курочку в паніров...

Суп «сілантро»

Суп «сілантро»

Рецепт колумбійського супу з кінзи з плавленим сиром. Покрокові фотографії приготування. кількість порцій: 6 Braai— 1 штука(середній пучок) курячий бульйон— 1 штука вершкове масло— 2 Ст. ложки мука— 2 Ст. ложки плавлений сир— 220 грам крем— 220 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/4 чайних ложки мелен...

Соус «ткемалі» із зелених слив

Соус «ткемалі» із зелених слив

Уже не перший раз зіштовхують з рецептом "; Ткемалі ";, та й не раз сама його робила. Цей кавказький соус полюбився моїй родині. Особливо його поважають чоловіки, додаючи до будь-якого м'яса. опис приготування: І ви теж не відставайте, скоріше записуйте кроки, Щоб дізнатися, як приготувати соу...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Гаспачо чиллер

Гаспачо чиллер

Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...

Гамбургери з фрикадельками і сиром брі

Гамбургери з фрикадельками і сиром брі

Рецепт приготування гамбургерів з фрикадельками з яловичини, цибулі та спецій з шматочком сиру брі всередині і з соусом з вина, яловичого бульйону, часнику, грибів і розмарину. опис приготування: Неймовірно соковиті гамбургери з ніжними фрикадельками з яловичини і сиром брі вгамують будь голод...

Шоколадні яйця

Шоколадні яйця

Красиві шоколадні яйця обов'язково сподобаються вашим гостям! кількість порцій: 3 шоколад темний— 250 грам шоколад білий— 100 грам кондитерська посипка— — За смаком Темний шоколад розтоплюємо на водяній бані, розливаємо по формах. Ставимо формочки в морозилку. Половинки шоколадних я...

Вершковий соус на Пожарського

Вершковий соус на Пожарського

Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...

Фарш з овочами в мультиварці

Фарш з овочами в мультиварці

Сьогодні ми перенесемося в одну з таверн Греції і спробуємо приготувати фарш з овочами за мотивами грецької національної страви, ну а оскільки часу не завжди вистачає, готуватимемо в мультиварці. опис приготування: Спочатку ми зробимо фарш, промиємо, Чистий і narezhem їсти фрукти. А потім почн...

Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами

Стейк на ребрі з сиром, оливками і травами

Рецепт приготування справжнього м'ясного делікатесу від кращих шеф-кухарів США. опис приготування: Уміння готувати м'ясні страви показує то, що з кухнею ви на «ти». Розширимо асортимент м'ясних страв оригінальним і красивим рецептом приготування стейків на реберцях, який може послужити основни...

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи

Фрикадельки по-італійськи — вишукану страву для любителів європейської, а саме, італійської кухні. Подаються вони з будь-яким гарніром, але, дотримуючись традицій, я подаю с макаронами. опис приготування: Іноді я влаштовую у своїй родині вечір національної кухні. Знайомимося зі стравами різних...

Яловичина з перцем по азійському

Яловичина з перцем по азійському

Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо. опис приготування: Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною. яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудз...

Суп з квасолею і свининою

Суп з квасолею і свининою

Рецепт приготування супу з квасолею, свининою, солодким болгарським перцем, курячим бульйоном, чебрецем і червоною цибулею. опис приготування: Цей густий ситний суп добре подавати з кукурудзяним хлібом. солоної свинини— 330 грам цибулина— 1 штука болгарський перець— 1 штука квасолі— 900 грам...

Хінкалі з грибами

Хінкалі з грибами

Хінкалі - одне з найвідоміших страв грузинської кухні. У цьому рецепті я пропоную нетрадиційний варіант хінкалі з грибами. Блюдо підійде для пісного столу і веганскої раціону. опис приготування: Докладніше, як приготувати хінкалі з грибами, я розповім нижче. Гриби для начинки підійдуть будь-як...

Соус для макаронів простий

Соус для макаронів простий

Дуже багато хто любить пасту, адже це смачно і швидко. Є сотні варіантів соусів, завдяки яким це блюдо можна легко урізноманітнити. розповім, як приготувати соус для макаронів простий томатний. опис приготування: Можна зробити соус з запасом і зберігати його в холодильнику або скоротити кількі...