Рецепт Фрикадельки по-італійськи
Фрикадельки по-італійськи — вишукану страву для любителів європейської, а саме, італійської кухні. Подаються вони з будь-яким гарніром, але, дотримуючись традицій, я подаю с макаронами.
опис приготування:
Іноді я влаштовую у своїй родині вечір національної кухні. Знайомимося зі стравами різних країн. Фрикадельки по-італійськи я робила недавно, зі спагеті. Вся сім'я залишилася задоволена! Рецепт не складний, соус виходить густий, фрикадельки ситні. Бажаю вам приємного проведення часу на кухні!
- в'ялені помідори— 200 грам
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок(Можете дозувати за смаком. )
- Помідори черрі— 200 грам
- Червоне вино— 250 мілілітрів
- часник— 4 зубчики(Один зубчик на фрикадельки. )
- Цибуля— 3 штуки(Цибулина середнього розміру. Дві з них підуть на фрикадельки. )
- лимон— 0,5 штуки(Нам знадобиться його сік. )
- Перецьь чилі— 1 Чайна ложка(Приправа. )
- чебрець— 2 чайних ложки(свіжа зелень. Або виберіть іншу зелень, на ваш смак. )
- Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- М'ясний фарш— 500 грам(Яловичого або свинячого, за смаком. )
- сухарі— 3 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки
- орегано (душа) — 2 чайних ложки
- розмарин— 2 чайних ложки
- Сир пармезан— 2 Ст. ложки(тертого сиру. Можете використовувати будь-який інший твердий сир. )
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
нарізаємо цибулю (весь) і смажимо його, поки він не стане м'яким і золотистим.
Третю частину готового лука і всі інші інгредієнти для фрикадельок (яйця, що, перець, сир, орегано і сам фарш) змішуємо в мисці.
З готової маси ліпимо кульки середніх розмірів.
нарізаємо чебрець (або іншу зелень за смаком).
У залишився лук викладаємо помідори, зелень і спеції з перцем Чилі. Поливаємо лимонним соком,
Викладаємо томатну пасту,
поливаємо вином.
Поки соус вариться, прожарьте фрикадельки до скоринки. А потім викладіть їх в соус і поваріть трохи разом. фрикадельки готові!
Подібні рецепти
Фрикадельки з щуки
Суп з фрикадельками - це легкий, смачний бульйон з м'ясними кульками. Мені подобається рецепт, як приготувати фрикадельки для супу. Їх можна зберігати в морозилці, а потім швидко приготувати першу страву. опис приготування: Я найчастіше готую фрикадельки з свинячого фаршу. Він досить жирний, т...
Фрикадельки з курки в чилі соусі з овочами
Якщо ви любите гостренькі, пікантні страви, тоді вам напевно припаде до смаку цей рецепт. Чудове гаряче в азіатському стилі, яке чудово поєднується з рисом на гарнір. спробувати варто! опис приготування: Поспішаю показати вам, як приготувати фрикадельки з курки в чилі соусі з овочами і консерв...
Фрикадельки з минтая
Якщо запечена або смажена біла риба вам здається занадто нудним, зверніть увагу на цей простий і вельми цікавий варіант, як приготувати фрикадельки з минтая. Нескладно й смачно! опис приготування: Такі рибні фрикадельки з задоволенням їдять не тільки дорослі, але і дітки. вони м'які, соковиті ...
Фрикадельки з нуту в томатному соусі
Якщо ви скажете, що в цих фрикадельках немає ні грама м'яса, запевняю вас - ніхто не повірить. Цікава варіація на тему відомого страви, як приготувати фрикадельки з нуту в томатному соусі. опис приготування: За виглядом нагадує блюдо з італійської кухні. Подавайте такі фрикадельки з соусом і п...
Фрикадельки з рибного фаршу
Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими. опис приготування: Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб ...