Рецепт Гаспачо чиллер
Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер"
опис приготування:
Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка.
- свіжий огірок— 1 штука
- гострий червоний перчик— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- білого винного оцту— 2 Ст. ложки
- томатного соку— 500 мілілітрів
- кілька крапель соусу табаско— 1 штука
- сіль— 1 штука(за смаком)
- жменю подрібненого льоду— 1 штука
очистити від насіння і промити під холодною водою. цибулю почистити. огірок помити. Нарізати овочі грубими шматками.
Покласти в чашу блендера. залити оцет,
томатний сік і пару крапель соусу
табаско, приправити сіллю. Подрібнити в пюре.
Протерти пюре через сито в ємність.
У келихи додати лід і налити
коктейль.
Подібні рецепти
Гаспачо з кавуном
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Гаспачо з редькою і фенхелем
Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...
Суп «гаспачо» з помідорів
У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...
Суп Гаспачо
Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...