Рецепт Гаспачо чиллер

Рецепт Гаспачо чиллер
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер"

опис приготування:

Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка.

  • свіжий огірок— 1 штука
  • гострий червоний перчик— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • білого винного оцту— 2 Ст. ложки
  • томатного соку— 500 мілілітрів
  • кілька крапель соусу табаско— 1 штука
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • жменю подрібненого льоду— 1 штука
гаспачо чиллер - фото крок 1 Перчик порізати на дві половинки, ножем
очистити від насіння і промити під холодною водою. цибулю почистити. огірок помити. Нарізати овочі грубими шматками.
Покласти в чашу блендера. залити оцет,
томатний сік і пару крапель соусу
табаско, приправити сіллю. Подрібнити в пюре.

гаспачо чиллер - фото крок 2 Протерти пюре через сито в ємність.
У келихи додати лід і налити
коктейль.

Подібні рецепти

Гаспачо з дині

Гаспачо з кавуном

Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Суп «гаспачо» з помідорів

Суп «гаспачо» з помідорів

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...