Рецепт Соус «неаполитано»

Рецепт Соус «неаполитано»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Вам захотілося приготувати щось смачне і пікантне? Зробіть приголомшливий соус "; Неаполітано ";, який прекрасно підійде до страв з курки і, звичайно ж, до picce. Адже він родом з півдня Італії.

опис приготування:

подивіться, як приготувати соус "; Неаполітано" в моєму рецепті. Це ексклюзивний рецепт приготування соусу з неймовірно п'янким ароматом прянощів, трав, смаком сонця, моря, тепла і південного клімату. Цей продукт завоював загальне визнання не тільки на італійському столі, але і практично на всіх кухнях світу. Приготування такого соусу не займе у вас багато часу, не зажадає рідкісних спецій і продуктів. Ще один плюс, він готується хвилин тридцять, як паста. поєднання помідорів, оливкового масла, базиліка і цибулі дасть просто ідеальний смак, відсунувши на задній план оригінальність кетчупу.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • помідори— 500 грам
  • сіль морська— 1/3 чайних ложки
  • перець мелений— За смаком
  • цукор— 1/2 чайних ложки
  • базилік— 2 Ст. ложки
  • Масло оливкове— 100 мілілітрів
Соус 1. Візьміть цибулю і часник, очистіть, помийте і наріжте дуже дрібно. Підготуйте сковороду, розжарити, після чого обсмажте все на рослинному маслі.

Соус 2. Помідори очистіть і обдайте окропом, зніміть з томатів шкірку і натріть на крупній тертці. Додати сіль, поперчіть, всипте цукровий пісок.

Соус 3. Гасіть на середньому вогні протягом півгодини, поки вся рідина не випарується. Візьміть базилік, помийте, поріжте на дрібні пелюстки, додайте в сковороду до овочів. Зніміть з вогню і дайте настоятися протягом 10 хвилин. Соус "; Неаполітано" готовий. Додайте його до пасти, PICC або Kuric. Смачного.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Спагеті «неаполитано»

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...