Рецепт Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт Галет з яблучно-картопляною начинкою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку.

опис приготування:

Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб.

  • солі— 1/2 чайних ложки
  • палички вершкового масла— 1 1/2  штуки
  • крижаної води— 1/4 склянки
  • Для начинки:яблуко— 1 штука
  • солодкої картоплі— 330 грам
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • вершкового масла— 3 Ст. ложки
  • шавлії— 2 чайних ложки
  • чебрець— 2 чайних ложки
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
  • журавлинного соку— 1 Склянка
Галет з яблучно-картопляною начинкою - фото крок 1 1. Вершкове масло охолодити і нарізати шматочками. Просіяти разом борошно, кукурудзяну муку і сіль. Додати масло і перемішати, поки суміш не буде нагадувати крихти. Додати воду і перемішати.

Галет з яблучно-картопляною начинкою - фото крок 2 2. Сформувати з тіста диск, загорнути його в поліетиленову плівку і поставити в холодильник як мінімум на 1 час.

Галет з яблучно-картопляною начинкою - фото крок 3 3. Тим часом приготувати начинку. Нарізати шавлія і чебрець. Розрізати яблуко навпіл і витягнути серцевину. Розрізати кожну половинку на 8 скибочок і покласти їх у велику миску. Нарізати солодка картопля кубиками і нарізати цибулю часточками, додати до яблук. Додати вершкове масло, шавлія, чебрець і перемішати обережно. посолити, поперчити і знову перемішати.

Галет з яблучно-картопляною начинкою - фото крок 4 4. Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто на злегка посипаною борошном поверхні в круг діаметром 30 см. Викласти тісто на деко і змастити гірчицею. починаючи за 5 см від краю, викласти солодка картопля, цибуля та яблука зі спеціями. загорнути краї. Випікати до тих пір, поки яблуко, картопля і цибуля не стануть ніжними і злегка карамельного кольору, близько 55 хвилин.
У той час як галет готується, довести журавлинний сік до кипіння, поки він не зменшиться наполовину. Охолодити галет і полити журавлинним соком. Нарізати на шматочки і подавати.

Подібні рецепти

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

«шарлотка» яблучно-сирна

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Галет з черешнею і абрикосами

Галет з черешнею і абрикосами

Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Галет з грибами і капустою

Галет з грибами і капустою

Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани. опис приготування: Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів. солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани—...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...