Рецепт Фарш з овочами в мультиварці
Сьогодні ми перенесемося в одну з таверн Греції і спробуємо приготувати фарш з овочами за мотивами грецької національної страви, ну а оскільки часу не завжди вистачає, готуватимемо в мультиварці.
опис приготування:
Спочатку ми зробимо фарш, промиємо, Чистий і narezhem їсти фрукти. А потім почнемо все по черзі обсмажувати, з'єднавши в кінці всі інгредієнти і соус.
- баклажани— 3 штуки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Чорний перець— 1 щіпка
- сіль— 2 щіпки
- часник— 4 зубчики
- Фарш із яловичини— 600 грам
- Олія соняшникова— 7 Ст. ложок
- помідори— 3 штуки
- сир твердий— 200 грам
- Вершкове масло— 50 грам(для соусу)
- Борошно пшеничне— 3 Ст. ложки(для соусу)
- яйця курячі— 2 штуки(для соусу)
- молоко— 500 мілілітрів(для соусу)
- сіль— 1 щіпка(для соусу)
Цибулю і часник очистити і дрібно порізати.
Розігріти в глибокій сковороді 2-3 ст.л. рослинного масла і обсмажити цибулю з часником до прозорості.
Потім додати фарш, щіпку солі і чорного меленого перцю і готувати все 15-20 хвилин.
Баклажани добре помити і порізати кільцями товщиною 1 см.
Перекласти напівготовий фарш на тарілку, а на цій же сковороді обсмажити баклажани з двох сторін 1-2 хвилини, додавши 2-3 ст.л. рослинної олії.
Помідори помити і порізати тонкими кільцями.
Твердий сир натерти на крупній тертці.
Для приготування соусу в каструлі розтопити 50 грам вершкового масла, а потім додати 3 ст.л. борошна. Добре все перемішати до однорідного стану.
Потім поступово додаємо молоко (буквально по столовій ложці) і швидко заважаємо соус, не даючи утворюватися грудочок. Так вводимо все молоко.
Доводимо соус до кипіння, потім знімаємо з вогню, додаємо дрібку солі і 2 яйця (яйця попередньо збити в склянці вилкою).
Починаємо викладати інгредієнти в мультиварку. На саме дно укладаємо часточки баклажанів, можна внахлест, потім висипаємо фарш. Фарш розрівняти по поверхні. Зверху ще один шар баклажанів. Все це залити соусом і посипати тертим сиром.
Все це залити соусом і посипати тертим сиром. Включити мультиварку в режим «Випічка» на 50 хвилин. Після приготування не виймати хвилин 20.
Подібні рецепти
Фарш з овочами в духовці
Якщо після готування, скажімо, котлет, у вас залишився розморожений фарш — не поспішайте ховати його! Адже можна дізнатися, як приготувати фарш в мультиварці швидко і смачно, та ще й з гарніром відразу! смачно! опис приготування: Як ви можете переконатися, рецепт приготування фаршу в мультивар...
Фарш з курячих сердечок
вельми економне, дуже апетитне і досить просте блюдо, яке стане чудовою ідеєю для основного, — це фарш з курячих сердечок в домашніх умовах, запечений в духовці. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як приготувати фарш з курячих сердечок оригінально, тоді звернути увагу на цей варіант. Дос...
Фарш куриный со свининой
Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...
Фарш на сковороді
Нагодувати голодну сім'ю вам допоможе рецепт фаршу на сковороді. Приготування не забере багато часу і сил, проте страва вийде дуже ситне. Типове блюдо домашньої кухні — просто і смачно. опис приготування: Мати в холодильнику упаковку фаршу завжди корисно, тому що фарш — це така штука, з якої б...
Фарш з сиром
Зараз я вам розповім, як приготувати фарш з сиром, з якого можна приготувати безліч смачних страв — котлет, зраз, запіканок і багато чого іншого. Рецепт хоч і простий, але з секретом! опис приготування: Якщо ви хочете приготувати по-справжньому смачне, розкішне блюдо з фаршу, то спробуйте дода...