Рецепт Суп-пюре грибний
Я пропоную вам варіант, як приготувати суп-пюре грибний. На цей раз ми будемо робити його не з звичних печериць, а з лісових грибів. У мене вони сушені, по можливості беріть свіжі.
опис приготування:
Лісові гриби вже дають божественний аромат цього супу. Але ще краще його робить херес, який віддасть свій ніжний аромат. Також свою родзинку вносить обсмажена з вершковим маслом борошно. Вона не тільки згущує консистенцію супчика, але також дає легкий горіховий аромат.
Це просто неймовірна гармонія смаку і аромату. рекомендую спробувати.
- сушені гриби— 60 грам
- Гаряча вода— 1,5 L
- Вершкове масло— 6 Ст. ложок
- часник— 3 зубчики
- шалот— 2 штуки
- печериці— 6-8 штук
- борошно— 60 грам
- Херес— 80 мілілітрів
- бульйон курячий— 1,5 L
- чебрець сушений— За смаком
- сіль, перець— За смаком
- вершки— 120 мілілітрів
- петрушка подрібнена— 1 пучок
- Лавровий лист— 2 штуки
з 3 ст. ложках олії в каструлі обсмажуємо подрібнений шалот до золотистого, потім додаємо нарізані печериці. ще через 4 хвилини — порізані сушені гриби.
готуємо гриби 10 хвилин під кришкою, потім додаємо вино і випаровуємо на сильному вогні. Масло, що залишилося покладіть до грибів. Коли воно розтане, введіть борошно і добре перемішайте.
додайте тімян, сіль і перець. Потім залийте курячий бульйон, дайте йому закипіти. Тепер влийте вершки і прокип'ятіть.
Дістаньте лавровий лист і пару грибочків для уркашенія, а решта вмісту каструлі перебейте блендером до стану пюре. подавайте суп, прикрасивши грибочками і зеленню.
Подібні рецепти
Грибний суп з рисом і яйцем
У жаркий день завжди хочеться чогось холодного, в такому випадку пропоную приготувати смачний і корисний грибний суп, який можна подавати в холодному вигляді. опис приготування: Грибний холодний суп на воді — це відмінна альтернатива традиційної окрошка. Хто не любить кисломолочні продукти, пр...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний крем суп по-фламандські
Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...
Грибний крем-суп з печериць
Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...