Рецепт Суп-пюре грибний

Рецепт Суп-пюре грибний
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Я пропоную вам варіант, як приготувати суп-пюре грибний. На цей раз ми будемо робити його не з звичних печериць, а з лісових грибів. У мене вони сушені, по можливості беріть свіжі.

опис приготування:

Лісові гриби вже дають божественний аромат цього супу. Але ще краще його робить херес, який віддасть свій ніжний аромат. Також свою родзинку вносить обсмажена з вершковим маслом борошно. Вона не тільки згущує консистенцію супчика, але також дає легкий горіховий аромат.

Це просто неймовірна гармонія смаку і аромату. рекомендую спробувати.

  • сушені гриби— 60 грам
  • Гаряча вода— 1,5 L
  • Вершкове масло— 6 Ст. ложок
  • часник— 3 зубчики
  • шалот— 2 штуки
  • печериці— 6-8 штук
  • борошно— 60 грам
  • Херес— 80 мілілітрів
  • бульйон курячий— 1,5 L
  • чебрець сушений— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • вершки— 120 мілілітрів
  • петрушка подрібнена— 1 пучок
  • Лавровий лист— 2 штуки
Суп-пюре грибний - фото крок 1 Сушені гриби добре промиваємо, потім заливаємо їх гарячою водою на 30 хвилин, відціджуємо воду.

Суп-пюре грибний - фото крок 2 з 3 ст. ложках олії в каструлі обсмажуємо подрібнений шалот до золотистого, потім додаємо нарізані печериці. ще через 4 хвилини — порізані сушені гриби.

Суп-пюре грибний - фото крок 3 готуємо гриби 10 хвилин під кришкою, потім додаємо вино і випаровуємо на сильному вогні. Масло, що залишилося покладіть до грибів. Коли воно розтане, введіть борошно і добре перемішайте.

Суп-пюре грибний - фото крок 4 додайте тімян, сіль і перець. Потім залийте курячий бульйон, дайте йому закипіти. Тепер влийте вершки і прокип'ятіть.

Суп-пюре грибний - фото крок 5 Дістаньте лавровий лист і пару грибочків для уркашенія, а решта вмісту каструлі перебейте блендером до стану пюре. подавайте суп, прикрасивши грибочками і зеленню.

Подібні рецепти

Грибний холодний суп на воді

Грибний суп з рисом і яйцем

У жаркий день завжди хочеться чогось холодного, в такому випадку пропоную приготувати смачний і корисний грибний суп, який можна подавати в холодному вигляді. опис приготування: Грибний холодний суп на воді — це відмінна альтернатива традиційної окрошка. Хто не любить кисломолочні продукти, пр...

Грибний холодний суп

Грибний холодний суп

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...

Грибний крем суп по-фламандські

Грибний крем суп по-фламандські

Кремоподібні супи - невід'ємна частина знаменитої французької кухні. Ця страва оцінять навіть найвибагливіші гурмани. ділюся рецептом, як приготувати грибний крем-суп по-фламандські. опис приготування: Цей крем-суп виходить дивно ніжним і насиченим. А естрагон допомагає максимально розкрити см...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибний крем-суп з печериць

Грибний крем-суп з печериць

Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...