Рецепти muscleman.com.ua

Фондю з сиру

Фондю з сиру

Усім шанувальникам сиру дуже рекомендую хоча б раз спробувати зробити фондю. Це приголомшливе блюдо, яке прикрасить ваше свято або стане родзинкою в меню під час посиденьок з гостями, наприклад. опис приготування: покажу вам, як приготувати фондю з сиру з ароматними спеціями. Ця страва з швейц...

Шалтібарщай

Шалтібарщай

Шалтібарщай - це одне з найпопулярніших і відомих блюд в Литві. Воно являє собою холодний борщ і подається в обід як першу страву. Дуже класно шалтібарщай є в літню спеку. опис приготування: Литовці просто обожнюють цей суп. Особливо його приємно їсти, коли на вулиці стоїть полуденну спеку. Ві...

Яловичі реберця в мультиварці

Яловичі реберця в мультиварці

Яловичі реберця - прекрасне блюдо, яке буде гідно оцінений як Вашими домочадцями, так і гостями! опис приготування: Пропоную Вам рецепт приготування яловичих реберець в мультиварці! Він досить простий, що зазвичай вважається плюсом, проте, якщо Вам раптом захочеться ускладнити блюдо, то під ча...

Яловичина з вином і овочами

Яловичина з вином і овочами

Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею. опис приготування: Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо. борошна— 1/4 склянки яловичини— 900 грам вершкового масла— 7 Ст. ложок червон...

Хе з риби

Пиріжки з сливами духові

Цей класичний корейський рецепт подобається всім, хто хоч раз пробував якісно приготований "; Хе ";. Підійде будь-яка некостлявая риба. Я готую з форелі. опис приготування: Спробуйте приготувати знаменитий салат "; Хе ";. Нічого складного! свіжа риба— 1 кілограм цибуля ріпчаста— 2-3 штук час...

Яловичина по-Веллінгтонського

Яловичина по-Веллінгтонського

Це по-справжньому царський блюдо, яке буде цвяхом програми на будь-якому святковому столі. І, якщо ви хочете здивувати гостей своїм кулінарним мистецтвом, то кращого способу не придумати. опис приготування: Коли я в перший раз побачила рецепт приготування яловичини по-Веллінгтонського, то перш...

Печериці відварні

Печериці відварні

З печериць можна приготувати безліч страв. Напевно, рецепт печериць відварених відомий всім, але я все-таки поділюся з вами секретом, як відварити печериці правильно. опис приготування: печериці — прекрасний продукт. Простий рецепт печериць відварених НЕ калорійний, але містить масу необхідних...

Фаршировані гомілки курки

Фаршировані гомілки курки

Урізноманітнити звичні для нас страви можна дуже просто, наприклад, якщо фарширувати звичайні курячі гомілки дуже смачною начинкою і подати їх з ароматним соусом, вечерю вийде королівський. опис приготування: Мені здається, що готувати такі фаршировані гомілки курки в домашніх умовах — досить ...

Суп з гречаною локшиною

Суп з гречаною локшиною

Коли зовсім мало часу на підготовку, але хочеться підкріпитися чимось ситним і корисним, на виручку приходять швидкі супи. Саме таким буде суп з гречаною локшиною, креветками і черемшею. Приготовим? опис приготування: Приготування супу з гречаною локшиною забере у вас буквально лічені хвилини,...

Фруктовий салат «екзотика»

Фруктовий салат «екзотика»

Рецепт ананас фарширований салатом — приготування фруктового салату з морепродуктами і коньяком, який укладається в чашу з ананаса. опис приготування: Razrezhyte ананас 2 частини вздовж. М'якоть ретельно вирізається гострим ножем, після чого шинку кубиками. Відварну креветку замаринуйте, викор...

Соковита яловичина на сковороді

Соковита яловичина на сковороді

Мені здається, що соковиту яловичину можна приготувати на сковороді у вині. Якщо гасити яловичину, то можна очікувати, що вона буде дуже ніжною і соковитою. Обсмажування дозволяє зберегти соковитість м'яса! опис приготування: Соковиту яловичину на сковороді навчила мене робити давним-давно мо...

Фарширована свиняча вирізка

Фарширована свиняча вирізка

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Stozhki

Stozhki

Stozhki — це смачні котлетки з фаршу і "; шапочкою" з грибів і сиру. просто, смачно і красиво! пробуємо! опис приготування: Для приготування Стожек зробіть фарш, натріть картоплю і підготуйте начинку. Потім сформуйте стіжки і запечіть в духовці. Блюдо виглядає дуже оригінально, а подається зі ...

Філе кефалі з малиновим соусом

Філе кефалі з малиновим соусом

Рецепт приготування філе червоної кефалі з листям салату і малиновим соусом. опис приготування: Покласти філе кефалі в неглибокий посуд. Збити разом оливкова олія і малиновий оцет, додати дрібку солі і вилити суміш на рибу. Накрити кришкою і залишити маринуватися 1 час. Тим часом збити всі інг...

Холодний «Гарячий шоколад»

Холодний «Гарячий шоколад»

Якщо ви любите гарячий шоколад, але влітку хочете прохолодний напій, розповім вам, як приготувати холодний "; Гарячий шоколад ";, солодкий, ароматний і дуже смачний напій! Побалуйте себя! опис приготування: Гарячий шоколад смачний не тільки гарячим, і цей рецепт - відмінне тому підтвердження! ...

Яловичина з грибами

Яловичина з грибами

Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...

Грибна запіканка

Грибна запіканка

Якщо ви любите страви з грибів, обов'язково спробуйте приготувати цю смачну, повітряну і легку в приготуванні грибну запіканку. Страву можна приготувати або на сніданок, або на обід, або на вечерю. опис приготування: Якщо вам подобаються страви з грибів, значить ви не залишитесь байдужими до ц...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Фрапупучіно

Фрапупучіно

Кава може бути не тільки гарячим напоєм, але і холодним десертом. Це давно нам довели італійці. А весь світ підтримав цю тенденцію. наприклад, знаменита мережа кав'ярень Starbucks придумали свій вигляд. опис приготування: З покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати фрапучіно. ...

Спагеті з броколі і болгарським перцем

Спагеті з броколі і болгарським перцем

Рецепт приготування спагетті з броколі, болгарським перцем, цибулею і пікантним соусом. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті на 3 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції. Додати брокколі, солодкий перець і цибулю. Варити до готовності макаронів...