Рецепт Фарширована свиняча вирізка
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити.
опис приготування:
яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе задоволення і в якості недільного обіду. У приготуванні фаршированої свинячої вирізки використовуються найпростіші і знайомі всім інгредієнти. Спробуйте приготувати фаршировану свинячу вирізку у себе вдома.
- свиняча вирізка— 1 кілограм
- помідори— 2 штуки
- сир— 200 грам
- часник— 2 зубчики
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- лимонний сік— 1.5 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець мелений— За смаком
2. В піалі змішайте маринад: соєвий соус, гірчицю, масло і лимонний сік.
3. Промийте свинячу шкірку і протріть її паперовим рушником, ввібравши зайву вологу. Поріжте м'ясо на стейки.
4. Кулінарної пензликом змастіть маринадом всі шматочки м'яса, попередньо посипавши спеціями за смаком. Накрийте м'ясо фольгою і відправте в холодильник на 10-12 годин.
5. Наріжте дрібно часник, а також помідор - тонкими слайсами.
6. Викладайте нарізані часник і помідор між шматочками м'яса, а зверху щедро посипте тертим сиром.
7. Фаршировану вирізку випікайте 50-60 хвилин в розігрітій до 250-270 градусів духовці.
Подібні рецепти
Біляші по-татарськи
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...
Свиняча вирізка на сковороді
Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців! опис приготування: Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злег...
Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом
Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...