Рецепт Фарширована свиняча вирізка

Рецепт Фарширована свиняча вирізка
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити.

опис приготування:

яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе задоволення і в якості недільного обіду. У приготуванні фаршированої свинячої вирізки використовуються найпростіші і знайомі всім інгредієнти. Спробуйте приготувати фаршировану свинячу вирізку у себе вдома.

  • свиняча вирізка— 1 кілограм
  • помідори— 2 штуки
  • сир— 200 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • лимонний сік— 1.5 Ст. ложки
  • гірчичний— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
Фарширована свиняча вирізка - фото крок 1 1. Для приготування соковитої свинячої вирізки підготуйте всі необхідні продукти.

Фарширована свиняча вирізка - фото крок 2 2. В піалі змішайте маринад: соєвий соус, гірчицю, масло і лимонний сік.

Фарширована свиняча вирізка - фото крок 3 3. Промийте свинячу шкірку і протріть її паперовим рушником, ввібравши зайву вологу. Поріжте м'ясо на стейки.

Фарширована свиняча вирізка - фото крок 4 4. Кулінарної пензликом змастіть маринадом всі шматочки м'яса, попередньо посипавши спеціями за смаком. Накрийте м'ясо фольгою і відправте в холодильник на 10-12 годин.

Фарширована свиняча вирізка - фото крок 5 5. Наріжте дрібно часник, а також помідор - тонкими слайсами.

Фарширована свиняча вирізка - фото крок 6 6. Викладайте нарізані часник і помідор між шматочками м'яса, а зверху щедро посипте тертим сиром.

Фарширована свиняча вирізка - фото крок 7 7. Фаршировану вирізку випікайте 50-60 хвилин в розігрітій до 250-270 градусів духовці.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка на грилі

Біляші по-татарськи

Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...

Свиняча вирізка на сковороді

Свиняча вирізка на сковороді

Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців! опис приготування: Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злег...

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...