Рецепт Яловичі реберця в мультиварці
Яловичі реберця - прекрасне блюдо, яке буде гідно оцінений як Вашими домочадцями, так і гостями!
опис приготування:
Пропоную Вам рецепт приготування яловичих реберець в мультиварці! Він досить простий, що зазвичай вважається плюсом, проте, якщо Вам раптом захочеться ускладнити блюдо, то під час приготування додайте до реберцям печериці та трохи сметани - це зробить страву більш ситним і цікавим на смак. готуємо!
- яловичі реберця— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Koriandr— 0,5 чайних ложки(мелений)
- помідори— 2 штуки
- зіра— 1 щіпка
- сушений базилік— 0,5 чайних ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
2. Дрібно нарізаємо цибулю.
3. Викладаємо цибулю в посуд до м'яса. додаємо сіль, перець і інші спеції і приправи. Гарненько перемішуємо вміст каструлі, щоб реберця промаринувалося однаково. Даємо постояти приблизно півгодини (а краще більше).
4. Вливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла. Після цього кладемо туди замариновані реберця. Виставляємо на мультиварці режим «Випічка» і смажимо, періодично перевертаючи реберця з одного боку на іншу. Готуємо до появи на м'ясі апетитною скоринки.
5. Нарізаємо помідори тонкими часточками.
6. Коли яловичі реберця будуть майже готові, додаємо до них в чашу помідори. Накриваємо кришкою і продовжуємо тушкувати страву ще приблизно 40 хвилин.
7. Готові реберця подаємо до столу зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Пряники 80-х років
соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...
Яловичі реберця з картоплею
Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...
Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі
Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...
Яловичі реберця тушковані
Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...